RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Contador: - Det var en ulykke

Foto: Denis Balibouse (Reuters)
Sist oppdatert:
Men spanjolens kneproblemer forverret seg etter det lille sammenstøtet med Vladimir Karpets.

- Det var en ulykke, sier Alberto Contador til hans hjemmeside - om den udramatiske utførkjøringen etter sammenstøtet med Vladimir Karpets (Katusja), hvor hans høyre del av styret gikk under russerens sete - og legger til:

- Men der og da kjente jeg litt smerter i mitt høyre kne og jeg er litt bekymret, fordi jeg har vært plaget med det samme kneet de siste dagene. Nå er smerten på innsiden (av kneet), men jeg håper at mye behandling iløpet av hviledag får bort smerten.

Les også: Contador ble ikke dyttet

Saxo Bank-Sungard-rytteren ligger på 16. plass sammenlagt, 4,07 bak Thomas Voeckler (Team Europcar). Og med 1,30 opp til Andy Schleck (Leopard-Trek) har 28-åringen en stor jobb foran seg de neste to ukene.

- Det er ikke min tour, foreløpig. Det har vært en komplisert tour, med mange velt, men jeg er fremdeles optimistisk. Det er fortsatt lenge igjen, og jeg må fokusere på de neste etappene.

Spanjolen legger også til hvorfor så mange ryttere har smakt på asfalten iløpet av de ni første etappene.

- Vi har syklet på mange smale veier, og været, med mye vind og regn, har gjort oss utsatt for mange veltet. For eksempel i forbindelse med den store velten søndag, det gikk fort og vi kunne ikke se rundt svingen.

Les også: - Det er ikke bra for Tour de France

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere