RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sergio Perez (Reuters/Scanpix)

Contador holder seg hjemme

Sist oppdatert:
Dopingtatte Alberto Contador holder seg borte fra avskjedsrittet til «Cechu» Rubiera.

Selv om Alberto Contador er under etterforskning for bruk av doping, er det ingenting som hindrer han i å stille opp i eventuelle showritt.

De siste dagene har det versert nyheter om at han skal sykle Criterium de Oviedo den 30. oktober, men nå har arrangøren meddelt at det ikke blir tilfelle.

Les også: Ricco + Sassi = sant

- Alberto Contador vil ikke delta i Criterium de Oviedo, da han ønsker å holde en stram og respektfull linje helt til UCI kommer med en avgjørelse i saken hans, heter det fra arrangøren.

En som ikke holder seg borte er Ezequil Mosquera. Den spanske veteranen ble tatt med buksene nede i Spania rundt, men endte på andreplass sammenlagt.

Showrittet i Oviedo vil bli avskjedsrittet til José Luis «Cechu» Rubiera. En rekke spanske stjerner vil stille opp for å si farvel til en av sykkelhistoriens mest solide hjelperyttere, deriblant Carlos Barredo og Samuel Sanchez.

Rubiera har vunnet to etapper i Giro d’Italia. Han har to plasseringer blant de ti beste i Spania rundt, der sjetteplassen i 1999 var det beste han oppnådde. Rubiera ble profesjonell i 1995.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere