RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Contador nærmer seg ny kontrakt

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
- Vi inngår snart en avtale, sier spanjolen.

Alberto Contador er som kjent utestengt fra syklingen. Torsdag er det 100 dager til spanjolen igjen kan returnere til sykkelfeltet.

Men allerede nå skal han nesten være enig med Saxo Bank om en kontrakt, som vil starte når utestengelsen er ferdig 5. august.

- Støtten jeg har fått fra laglederne, Riis, har vært fantastisk. For meg er det av uvurderlig verdi, og førstevalget mitt er Saxo Bank, sier Contador ifølge Marca.

- Man må sluttføre avtalen, men jeg tror vi snart vil inngå en avtale, sier Contador som også legger til at han ikke kan se for seg kjørende på et annet lag.

Dermed virker det som at Contador vil være tilbake blant verdens beste syklister til Vuelta a España begynner 18. august. Og tro ikke at spanjolen har tenkt til å ligge på latsiden.

- Jeg vil bruke disse 101 dagene til å kjøre gjennom hver etappe av vueltaen. Det er noen finaler jeg allerede kjenner til, men det er alltid bra å ha dem friskt i minnet, varsler Contador.

Les også:Nye dopanklager mot Alberto Contador

Det nærmeste Contador kommer det profesjonelle sykkelfeltet nå, er ved å se sykkelløp på TV. Ifølge 29-åringen er dette en del av hans trening, fordi han da kan analysere hvordan ryttere kjører i forskjellig terreng og vær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere