Romelu Lukaku spilte hele kampen for Chelsea i onsdagens Champions League-møte borte mot Juventus, men kraftkaren gikk målløs av banen.

Etter en god start etter overgangen tilbake til Chelsea i sommer, startet belgieren svært bra, men står nå uten scoring siden møtet med Aston Villa 11. september.

Tidligere Chelsea- og Inter-manager Antonio Conte fikk mye ut av Lukaku da de jobbet sammen i sistnevnte klubb og han mener Chelsea har en jobb å gjøre.

LES OGSÅ: United utestengte supporter for rasisme. Nå må klubben legge seg flat

- Når du har en slik spiss, så må du vite hvordan han skal brukes. Jeg mener Chelsea ikke helt har funnet ut hvordan de skal gjøre det, sier han til Sky Sports Italia.

- Sist sesong hadde de ikke en skikkelig midtspiss, så det var mye rotering, men nå er Romelu hovedmannen. Hvis de kan finne ut hvordan de best mulig skal bruke ham, så blir Chelsea fort det vanskeligste laget å slå i Champions League denne sesongen.

Sammenligner med Haaland

Lukaku nettet 24 mål under Contes ledelse i Inter og fikk på mange måter en ny vår i den italienske klubben, etter noen tunge sesonger i Manchester United.

LES OGSÅ: Sheringham om Solskjærs United-fremtid: - Han må vinne noe

Conte mener det er få spisser i verden som har de samme kvaliteten som Lukaku, men trekker fram en nordmann som viser noen av de samme taktene.

- Jeg ser noen av de samme trekkene hos Erling Braut Haaland. Jeg har fulgt Lukaku lenge og ønsket ham da jeg selv var manager i Chelsea, sier italieneren.

- Han er en veldig spesialisert spiss. Får du Lukaku inn i boksen, så er han farlig. Når han starter fra midtbanen er han også veldig rask. Det er vanskelig å finne en spiss som både er sterk i boksen og kan løpe fra midtbanespillere, sier Conte.

- Gjorde en utmerket jobb med ham

Italieneren var selv manager i Chelsea fra 2016 til 2018 og ledet de blå fra London til ligamesterskapet. På den tiden spilte Lukaku i Everton.

LES OGSÅ: Dortmund-topp reagerer på påstander om Haaland: - Bullshit

- En trener er god om han kan forbedre spillerne. Jeg synes vi gjorde en utmerket jobb med Romelu over de to årene vi hadde ham, forteller treneren.

- Han er på et veldig høyt nivå, men en spiller må stadig forbedre seg helt fram til den dagen han legger opp. Underveis i kampene, er det tidspunkt der man noen ganger må trykke på de rette knappene med Lukaku. Bortsett fra det, så er han en av de tøffeste spissene du kan møte. Han kan gjøre skade fra alle områder på banen. Jeg mener han fortsatt har mer å gå på, spesielt når det gjelder teknikken, sier 52-åringen.

LES OGSÅ: Klopp slår tilbake mot påstand om «nesten-slagsmål»: - Ville aldri gjort det

28 år gamle Lukaku ble første gang hentet til Chelsea i august 2011, men under sin første periode i klubben slet han med å få regelmessig spilletid.

På den tiden var fortsatt Didier Drogba klubbens store spiss på topp.

Han ble lånt ut til West Bromwich Albion og senere Everton, før han i 2014 gjorde overgangen til de blå fra Liverpool permanent.

I 2017 ble han solgt til Manchester United, før han i 2019 dro videre til Inter i Serie A. I sommer la Chelsea 97,5 millioner pund på bordet for å få ham tilbake.