Gå til sidens hovedinnhold

Coronaviruset stopper toppkampen mellom Juventus og Milan

Rettighetshaveren bekrefter at de velger å stoppe kampen etter virusutbruddet.

Det er den italienske TV-kanalen Rai Sport som bekrefter på sine sider at oppgjøret, som skulle blitt spilt i Torino, nå har blitt avlyst som følge av coronasmitten i landet.

Dette kommer kort tid etter at hele seks oppgjør i Serie A ble stoppet sist helg. Blant kampene som ble stoppet var toppoppgjøret mellom Juventus og Inter, som begge kniver om tittelen.

BBC påpekte i helgen at på det tidspunktet var det 34 stykker som hadde dødd av virussmitten, mens det er mer enn 1600 som har fått smitten i landet.

Les også: Ronaldo hjem til Madeira etter at moren fikk slag

Det rapporteres også av Football-Italia, som igjen siterer nyhetsgiganten ANSA, at italienske styresmakter vurderer hvorvidt de skal stoppe alle idrettsarrangementer i landet den neste måneden.

De har også oppdatert sine tall på antall omkomne, og hevder at 79 stykker nå har mistet livet som følge av smitten, mens 160 er helbredet etter å ha fått coronaviruset i Italia.

Nyhetsstudio: Les siste nytt om coronavirus-situasjonen her

Videre er det blitt foreslått at resten av Serie A-sesongen spilles bak lukkede dører, selv om det også skal være et alternativ å avlyse resten av kampene denne sesongen i Italia.

Det er allerede blitt bekreftet at en kamp som inneholder italiensk lag vil spilles bak lukkede dører: det ble bekreftet på tirsdag at returoppgjøret i Champions League mellom Valencia og Atalanta spilles uten publikum på Mestalla i Valencia.

Les mer

SAS stanser alle flygninger til Nord-Italia

Les mer

Coronaviruset: Apotekene tømmes - måtte innføre maksbegrensning

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe