RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Corrales fortviler over vraking

Sist oppdatert:
Årets beste venstre back i 2006 vet ikke hva han skal gjøre for å bli fast på Brann.

(iBergen.no): Til dagens storkamp mellom Brann og Lillestrøm er Erlend Hanstveit foretrukket på venstre back, etter at Ramiro Corrales har startet de to siste kampene. Selv etter gode prestasjoner blir han altså vraket. Amerikaneren er frustrert.

- Frustrerende
- Jeg er vant til å være fast på laget. Jeg forstår at jeg ikke fikk spille fast med en gang jeg kom hit, men etter å ha gjort det bra i de to siste kampene vet jeg ikke hvorfor jeg ikke får tillit, sier en skuffet Corrales til iBergen.no, før han legger til:

- Det er frustrerende. Hva skal man gjøre for å få fast plass? Jeg kan jo ikke gjøre annet enn å spille godt, og likevel holder det ikke.

Forrige sesong fikk Corrales hele 25 kamper fra start i Hamkam og da han kom til Bergen visste han det ville bli tøff kamp om plassene enten det er venstre back eller venstre kant han skal spille.

- Erlend er en god spiller og det er treneren som bestemmer. Det respekterer jeg. Jeg får vel bare nok en gang vise på trening at jeg er god nok, sier Corrales.

Toppkampen kan du se på TV 2 i kveld. Kampstart er klokken 2000. Du kan også følge kampen live på fxt.

Trener Mons Ivar Mjelde ønsker ikke å fortelle hvilket lag Brann stiller med i toppkampen.

- De som får tillit har vist seg gode nok for laget. Vi tar ut de elleve vi mener er best til enhver tid og så får vi se hvordan det går. Kanskje det går bra, kanskje ikke, sier Mjelde til iBergen.no.

Til denne kampen vraker han også midtstopper Olafur Örn Bjarnason til fordel for Armann Björnsson. Heller ikke Ardian Gashi, som for det meste har prestert godt når han har spilt vil etter planen bli foretrukket. En av heltene i Odd-kampen Robbie Winters er heller ikke fornøyd med å ha blitt plassert på benken, men Mjelde mener stemningen i troppen er god.

Occean klar
- Vi har hatt en fin oppladning til denne kampen og er klare. Stemningen i laget er god og vi har bra med selvtillit. Det er slike kamper vi trener for i løpet av vinteren. De som ikke får spille nå får sjansen fremover – det kommer mange kamper, sier Mjelde som også håper å få publikum med seg på Stadion:

- Jeg håper vi klarer å spille godt slik at vi får publikum med oss. De er en fin støtte å ha og er med oss hvis vi spiller bra. Gjør vi det dårlig får vi publikum mot oss, sier Mjelde.

Hos Lillestrøm er det nå klart at Olivier Occean blir klar til toppkampen. LSK-manager Jan Åge Fjørtoft sa til iBergen.no fredag at laget hans kommer til Bergen for å ta tre poeng.

- Vi kommer til Bergen for å vinne. Det blir en moro kamp, spillerne gleder seg til å spille foran et fullsatt Brann Stadion.

Brann stiller slik (4-4-2): Håkon Opdal – Bjørn Dahl, Armann Björnsson, Kristjan Örn Sigurdsson, Erlend Hanstveit – Jan Gunnar Solli, Martin Andresen, Tijan Jaiteh, Petter Vaagan Moen – Thorstein Helstad, Bengt Sæternes.

Lillestrøm stiller etter planen med disse elleve fra start (4-3-3): Heinz Müller – Shane Stefanutto, Frode Kippe, Pål Andresen, Anders Rambekk – Simen Brenne, Khaled Mouelhi, Bjørn Helge Riise – Magnus Mykelbust, Olivier Occean, Arild Sundgot.

Toppkampen kan du se på TV 2 i kveld. Kampstart er klokken 2000. Du kan også følge kampen live på fxt.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere