Gå til sidens hovedinnhold

Corrales gir ikke opp

Branns amerikanske nyervervelse nekter å gi opp i utvisningssaken. Klubben vurderer derimot å fristille ham.

(iBergen.no) : I går ble det klart at Utlendingsdirektoratet (UDI) opprettholder vedtaket om å utvise Brann-spilleren fra Norge. Corrales tror likevel saken er avgjort, og vil kjempe videre for sin fremtid mellom de syv fjell.

- Jeg vil fortsatt til Bergen, og jeg vil fortsatt spille for Brann. Men jeg må kanskje vurdere utlån mens saken behandles, sier Corrales til BA.

Corrales sier til avisen at UDI virker strenge og pirkete. Han mener det er liten tvil om at han egentlig er kvalifisert for en arbeidstillatelse. I tillegg påpeker han at han ikke har prøvd å lure noen, men at det hele skyldes en misforståelse.

Nå skal saken sendes videre til Utlendingsnemden. Problemet er imidlertid at en anke kan ta veldig lang tid, i følge leder for lovutvalget i utlendingsrett i Den Norske Advokatforening Arild Humlen. I følge ham vil saken ta minst 3-4 måneder selv om den får høyeste prioritet.

Humlen sier det likevel det er håp for at vedtaket kan omgjøres. Det er en god del avslag fra UDI som får andre utfall i Utlendingsnemden, i følge ham.

Brann vil derimot la Corrales lete etter ny arbeidsgiver fra neste uke, om de ikke får svar på anken sin allerede da. I følge Bjørn Dahl skyldes dette at de må ta hensyn til spilleren, og at de ikke kan låse fast Corrales i lang tid.

I tillegg til Corrales jobber Brann nå på spreng for å skaffe arbeidstillatelser til Arnaud Monkam, Migen Memelli og Tijan Jaiteh.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021