Gå til sidens hovedinnhold

Corrales murrer på benken

I fjor ble han sett på som Tippeligaens beste venstreback. I Brann sitter han på benken og begynner å bli sur.

(iBergen.no): Ramiro Corrales har så langt bare fått 24 tippeligaminutter. Innhoppet fikk han i serieåpningen mot Stabæk, siden har det vært benken. Dette er sterk kontrast i forhold til hva han er vant med fra tidligere.

Utilfreds
- Så langt jeg kan huske har jeg vært en førstelagsspiller. Å sitte på benken er ikke noe jeg er tilfreds med eller vant til. Jeg håper den situasjonen endrer seg, sier Corrales til iBergen.no, og legger heller ikke skjul på at han mener han er god nok for laget:

- Jeg respekterer mine konkurrenter og Erlend (Hanstveit) har gjort det veldig bra. Jeg føler likevel jeg er god nok, men det er treneren sitt privilegium å velge de spillerne han mener er de beste for laget.

Corrales ble forrige sesong kåret til årets spiller av Hamkam-fansen og er av fotballeksperter blitt omtalt som en av de beste venstrebackene i Tippeligaen. Han har merket seg at det er flere gode spillere som er i hans situasjon.

Ny i troppen
- Brann er et veldig godt lag. Det er kvalitetsspillere på alle plasser. Det er bra med konkurranse i et lag. Ettersom jeg er ny har jeg ikke sagt så mye ennå, jeg går for det meste stille i gangene, men vedvarer denne situasjonen for min del må jeg ta det opp med treneren, sier Corrales.

- Du har jo nettopp kommet, er det da mulig å være frustrert allerede?

- Foreløpig er jeg bare litt frustrert, men gjør mitt beste på treningene for å vise at jeg er god nok. Jeg er hvert fall ikke fornøyd med å spille 3. divisjonsfotball, slår han fast.

Mjelde mener han ennå ikke har merket noe til murring blant spillerne, til tross for at noen av de vrakede på ulike måter har uttrykket hva de mener etter å ha blitt vraket.

- Jeg liker det slik. Spillerne skal være misfornøyde med ikke å få spille. Det skjerper dem og viser at man må prestere for å komme med. Jeg oppfordrer alle til å vise seg frem på treningsfeltet og ikke gå til media. Så langt har jeg ikke merket noe spesielt til det, sier Mjelde.

Bedre venstreside
De siste sesongene har Erlend Hanstveit vært selvskreven på venstrebacken. Med Corrales’ inntog ble det omsider jevnbyrdig konkurranse. Brann-treneren mener dette er sunt for laget og mener at det har gjort venstresiden til Brann bedre i år enn de foregående sesongene.

- Corrales har vært med å skjerpe dem som har spilt på venstresiden. Jeg merker at Erlend er blitt bedre og at Petter (Vaagan Moen) er på vei. Vi er bedre på den siden enn vi har vært de siste årene, mener Mjelde.

Hanstveit selv ønsker ikke å si mye om Corrales’ har gjort ham til en bedre spiller og forteller at han opplever at han alltid har hatt konkurranse om venstrebackplassen, selv om han alltid har vært sikker i startelleveren de siste årene.

Les flere saker på iBergen.no.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen