*Nettavisen* Sport.

Corrales tatt ut på landslaget

Foto: SCANPIX

Amerikaneren gjorde en slett innsats for Brann før vinterferien, likevel ble han belønnet med landslagsplass.

(iBergen.no) Før spillere og trenere gikk hver til sitt etter en vellykket sesong leverte Branns amerikaner Ramiro Corrales to slette forestillinger i UEFA-cupen mot Dinamo Zagreb og Basel.

Mistrives i Bergen
I tillegg har spilleren uttrykket sterkt at han mislikes i Bergen og dermed ønsker seg vekk. Etter siste UEFA-kamp før jul booket også Corrales om billetten og dro rett til USA i stedet for å dra tilbake til Bergen med laget og være med på avslutningen til Brann.

Selv om det har sett mørkt ut lenge for Corrales, som heller ikke har fått like mye spilletid som han håpet på etter overgangen til Brann, er han nå tatt ut på landslaget til USA.

Landslagshåp
- Jeg har forhåpninger til at jeg kan få en retur på landslaget, men det ser ikke lyst ut. Ambisjoner om landslagsspill er en av grunnene til at jeg ønsker å spille i USA, sa Corrales til iBergen.no like etter han hadde kommet til USA for å ta ferie.

Troppen består for det aller meste av hjemlige spillere ettersom mange aktuelle kandidater og faste på landslaget er midt i sesongen i sine respektive ligaer.

Troppen begynner treningen 3. januar og har treningskamp mot Sverige 19. i samme måned.

Corrales står oppført med fire landskamper for USA.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag