*Nettavisen* Sport.

Costa Rica-back mot Glimt-debut

Foto: (foto: Scanpix)

Costa Ricas landslagsspiller Roy Miller debuterer antakelig mot Vålerenga på søndag.

26.08.05 15:00

20-åringen, som satt på benken da landet hans tapte 2-0 for Mexico i VM-kvaliken i forrige uke, kan komme til å erstatte håndskadde Håvard Halvorsen på venstrebacken.

Roy Miller og goalgetter Randall Brenes kom begge fra Costa Rica til Glimt i begynnelsen av august, men så langt ha de to fått få sjanser til å vise seg frem.Drar til Panama
- Miller kan få sin debut på søndag, men Halvorsen blir med nedover til Oslo. Vi er veldig spent på Roy Miller, og han har gjort et positivt inntrykk, sier sportslig leder Tor Ove Falch til TV 2 Nettavisen.

Etter Vålerenga-kampen drar 20-åringen til Panama for nok en VM-kvalik.

Bodø/Glimt kommer til Ullevaal med komplett tropp med unntak av Runar Berg, som er suspendert grunnet kort. Dessuten er Cato Hansen, som sist spilte i mai, fortsatt langtidsskadd.

Vil ikke fornye
Glimt fikk nylig nei til kontraktsfornyelse fra fra Christian Berg og Kristoffer Paulsen, mens Håvard Halvorsen akkurat signerte en toårig forlengelse.

Aasmund Bjørkan har ifølge Falch ennå ikke fått forespørsel om å fortsette, mens veteranstopper Fredrik Kjølner (35) antakeligvis blir tilbudt ett år til på Aspmyra.

Solid 1-1-statistikk
Nordlendingene kommer til Ullevaal med en solid uavgjortstatistikk i ryggen. 10 av de 13 eliteseriekampene mellom Vålerenga og Glimt har endt uten seierherre, og hele syv av matchene sluttet 1-1.

- Vi drar til Oslo for å vinne, og har ikke noe annet mål enn tre poeng, sier sportslig leder Tor Ove Falch.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag