Gå til sidens hovedinnhold

Coutinho slår tilbake mot kritikken

Philippe Coutinho reagerer på kritikken han fikk for egen målfeiring i oppgjøret mot Manchester United.

Barcelona-stjernen scoret et vakkert mål i kvartfinalen i Champions League tidligere denne uken, men brasilianeren har i ettertid måttet tåle negative reaksjoner for måten han feiret scoringen på.

Coutinho tittet opp mot Barcelona-supporterne og puttet fingrene i ørene sine etter å ha banket ballen i mål bak David de Gea i tirsdagens oppgjør på Camp Nou. Det har blitt spekulert i at dette var en reaksjon rettet mot de som ikke har latt seg imponere av brasilianeren etter hans overgang til La Liga-klubben.

Dette skal ikke ha falt i smak hos supportere, og heller ikke Barcelona-legenden Rivaldo.

Slår tilbake på Instagram

Fredag slår imidlertid Coutinho tilbake. På Instagram har brasilianeren lagt ut en uttalelse hvor han antyder at feiringen aldri var rettet mot supporterne, skriver Marca.

- Vi bør aldri lytte til folk som prøver å demotivere oss, fordi deres uttalelser vil kun få oss til å ha fokus på noe annet enn det vi virkelig bør ha fokus på, skriver Coutinho, før han legger til:

- Jeg har aldri i mitt liv vært respektløs overfor noen, hverken i eller utenfor fotballen.

Det gjenstår å se hvordan supporterne reagerer neste gang Coutinho får muligheten på banen. Barcelona møter Real Sociedad allerede lørdag klokken 20:45.

Fikk kritikk av Rivaldo

Landsmann og tidligere Barcelona-spiller Rivaldo var blant dem som reagerte på målfeiringen tidligere i uken.

- Det var ikke en fin gest. Coutinhos mål var nydelig, men det er aldri bra å gjøre slikt mot egne supportere, sa Rivaldo til Marca.

- Supporterne kritiserer Coutinho fordi de vet han kan utrette mer på banen. Jeg vet ikke hva som skjedde med han i løpet av uka, hva han leste i nyhetene og så på TV, men det handler om å være fokusert på jobben din. Hvis målene kommer nå, så vil alt forandre seg for Coutinho, forklarte Rivaldo.

Barcelona kjøpte Coutinho fra Liverpool i januar 2018 for over en milliard norske kroner.

Kommentarer til denne saken