Gå til sidens hovedinnhold

Coutinho utelatt fra Barcelona-troppen -  på vei til Bayern Munchen

Philippe Coutinho på vei til Bundesliga.

Ifølge flere spanske rapporter fredag kveld, blant dem katalanske RAC 1, skal Coutinho være utelatt fra Barcelona-troppen til serieåpningen mot Athletic Bilbao. Grunnen skal være at han er på vei å gjennomføre en overgang til Bayern Munchen.

Barcelona er enig med Bayern München om en leieavtale som gjør at Philippe Coutinho spiller for den tyske klubben kommende sesong.

Det opplyste klubbdirektør Guillermo Amor fredag, i forkant av serieåpningen mot Athletic Bilbao.

– Vi kan bekrefte at det i prinsipp er enighet om å leie Coutinho til Bayern. Det gjenstår bare å finalisere avtalen, sa Amor til Movistar før kampen på San Mames.

Det har vært flere spekulasjoner rundt brasilianeren denne sommeren. Han skal ha vært aktuell for en byttehandel som ville sendt Neymar tilbake til Barcelona fra PSG.

Nå ser det altså ut til at Coutinho går på utlån til Bundesliga og Bayern Munchen.

Les også

Spansk media: - Full krig mellom Barcelona og Real Madrid om Neymar

Flere rapporter fredag kveld meldte at Coutinho ser kampen på San Mamés fra tribunen. Barcelona og Bayern Munchen skal ha blitt enige om en leieavtale og representanter fra den tyske storklubben skal ha møtt Coutinho i Barcelona onsdag.

Les også

Slik svarte eksperten på lesernes spørsmål om tysk fotball

Coutinho kom til Barcelona fra Liverpool i januar 2018, men har ikke blitt den suksessen katalanerne hadde håpet på etter overgangen verdt 142 millioner pund.

Barcelona serieåpner på bortebane mot Athletic Bilbao fredag kveld. De må også klare seg uten Lionel Messi som sliter med en skade.

Bayern Munchen på sin side spiller også sesongen første seriekamp fredag. De tar imot Hertha Berlin med Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred i troppen.

Les også

Slik svarte eksperten på lesernes spørsmål om spansk og internasjonal fotball

Kommentarer til denne saken