Covington har vist sin støtte til USAs president, Donald Trump, gjennom flere år.

Etter TKO-seieren over Tyron Woodley, ringte plutselig telefonen til seiersherren. På andre siden av røret var det en tydelig stolt Trump som gratulerte vinneren.

- Du er en fantastisk utøver, og fikk det til å se så lett ut, sier presidenten på telefon under Covingtons intervju med ESPN.

- Stolt av deg

32-åringen fra California har vært kontroversiell gjennom sin karriere, og har fått kallenavnet «Chaos» av fansen.

- Gratulerer med seieren. Jeg er stolt av deg, for du vant mot en god motstander, fortsetter Trump.

Det er ikke første gang de to snakker sammen etter en kamp. Da Covington ble UFC-mester i 2018 ble han den første mesteren til å få invitasjon og besøke til Det hvite hus.

- Vi er supportere av hverandre, og du er noe spesielt. Vinn tilbake beltet, så ses vi igjen, avslutter Trump til en tydelig stolt Covington, som gjorde intervjuet i ført en »Keep america great»-caps.

- Jeg fikk «dragon energy» av håndtrykket du ga meg forrige uke. King Kong kunne vært foran meg i dag, men jeg hadde tatt han etter jeg hilste på deg, forteller Covington til presidenten.

Les også: Filip og Henrik Ingebrigtsen reagerer etter Warholm-uttalelse

Ribbeinsbrudd avgjorde kampen

Selve kampen ble avgjort i den siste runden av fem, mot Covingtons tidligere lagkamerat og treningspartner, Tyron Woodley.

De to har i etterkant utviklet et rivaliserende forhold, og begge har hatt UFC-beltet i welterweight-klassen. Covington tok over beltet, midlertidig, fra Woodley etter at sistnevnte var ute lenge på grunn av en skade.

Les også: Hevder Spurs-spillerne ble tatt på senga av Alli-vraking

Covington styrte store deler av kampen, og ett minutt og 29 sekunder ut i den siste runden var det hele over. Woodley hadde tydelige smerter og maktet ikke å fortsette kampen, noe som i etterkant viste seg å være et ribbeinsbrudd.

Nå snakkes det om en mulig kamp for Covington mot superstjernen Jorge Masvidal, som tapte tittelkampen mot Kamaru Usman tidligere i år.

Usman skal, etter alle solemerker, forsvare beltet mot brasilianske Gilbert Burns. Skulle Covington vinne sin neste kamp, kan en tittelkamp stå for tur.

- Hvis jeg ikke kan få en tittelkamp nå, så tar jeg en «bestevenner ble fiender»-fight med Jorge Masvindal, sier Covington til ESPN etter seieren.