RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crespo tvilsom før finalen

Sist oppdatert:
Hernan Crespo hadde fått klarsignal for Champions League-finalen fra trener Ancelotti. Men det var før han hinket av dagens trening med skade.

Det er Sky Sports som i kveld melder at Crespo har slått opp en gammel skade. Ifølge den britiske tv-kanalen hadde Crespo allerede fått beskjed fra Milan-trener Carlo Ancelotti om at han var i startelleveren til morgendagens Champions League-finale mot Liverpool i Istanbul.

Crespos fremtid i Milan er likevel uviss. Argentineren er på utlån fra Chelsea, og det er ennå ikke klart hvor han spiller neste sesong.

- Hernan spiller fra start i morgen. Så vil vi evaluere situasjonen etter finalen, sier Ancelotti til Sky Sport. Han tror imidlertid Crespo blir i klubben.

- Jeg tror vi finner en løsning, for både spilleren og klubben ønsker at han fortsetter, sier Ancelotti.

Må Milan klare seg uten Hernan Crespo i morgen, starter trolig danske Jon Dahl Tomasson på topp sammen med Andrei Sjevtsjenko.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere