*Nettavisen* Sport.

Crespo vil bort

Det er gammelt nytt at Chelsea-trener José Mourinho klør etter å skaffe seg Andrej Sjevtsjenko, men nå er sjansene store for at han også mister en klassespiss.

Om det er på grunn av faren for å bli utkonkurrert er usikkert, men Chelseas spiss, Hernan Crespo ønsker seg bort fra Stamford Bridge og Chelsea. I tillegg til ukrainske Sjevtsjenko, ønsker trener Mourinho også å knytte til seg kameruneren Samuel Eto’o. De to spiller for øyeblikket i henholdsvis AC Milan og Barcelona, og er begge blant de mest målfarlige spillerne i verden.

- Hernan er Chelsea-spiller, men han har aldri lagt skjul på at han ønsker seg tilbake til Italia, sier Mourinho om argentineren, som tidligere har spilt i italienske Parma, Lazio, Inter Milan og AC Milan.

- Han har alltid vært veldig ærlig og jeg vil la ham gå, fortsetter treneren, som nå vil vurdere sine alternativer. Sannsynligheten for at Sjevtsjenko kan ende opp i London, virker større og større, mye på grunn av hans nære forhold til Chelsea-eier Roman Abramovitsj.

I tillegg er Chelsea svært nære å sikre seg Bayern Münchens stjernespiller Michael Ballack til sin allerede stjernespekkede midtbane.

Apropo Hernan Crespos ønske om spill i Italia; også trener Mourinho avslører at han vil trene en italiensk klubb. Han poengterer imidlertid at dette ligger langt fram i tid, og at han har kontrakt med Chelsea fram til juni 2010.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag