Crespo vil ha hevn

Foto: GIUSEPPE CACACE (Scanpix)

Glemmer ikke finaletapet mot Liverpool.

11.03.08 20:22

I sin tid som Milan-spiller scoret Hernan Crespo i mesterligafinalen mot Liverpool i 2005. Men det hjalp så lite. Det italienske laget tapte etter et fantastisk Liverpool-comeback i Istanbul.

Følg Inter - Liverpool i vårt livesystem fra 20.45

- Spesielt å score
Etter å ha ligget under 0-3 til pause, scoret det engelske laget tre mål på et kvarter. Dermed endte kampen med straffesparkkonkurranse. Den avgjorde Liverpool til sin fordel med 3-2.

Argentineren drømmer om å hevne det forsmedelige tapet når han tirsdag - denne gang som Inter-spiller - møter de rødkledde i Italia.

- For meg vil det å score mot Liverpool være spesielt. Jeg glemmer ikke finaletapet i mesterligaen. Jeg har de minnene i hodet, og en seier mot de rødkledde vil være en søt hevn, sier Crespo til Sky Sports.

- Ingen umulighet
Men det kan bli tøft for Inter. Liverpool vant 2-0 hjemme i den første kampen i åttendedelsfinalen, og har dermed et glimrende utgangspunkt foran tirsdagens returoppgjør.

- Å klare dette blir tøft, men ikke umulig. For Inter er dette som en finale og vi må levere en perfekt kamp, mener Crespo.

Liverpool på sin side har ingen planer om å legge seg bakpå for å forsvare 2-0-ledelsen fra første kamp.

- Vi vet vi ikke kan forsvare oss lenge mot et godt lag. Vi må angripe. Jeg har stor tro på at vi vil avansere, sa Liverpool-manager Rafael Benitez på en pressekonferanse mandag.

Klikk her for flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.