*Nettavisen* Sport.

Crosby & co. i førersetet

Foto: (Foto: Scanpix)

Pittsburgh og Dallas på vei mot noe stort.

28.04.08 07:50

Pittsburgh Penguins fortsetter å vinne i NHL-sluttspillet. Søndagens oppgjør hjemme mot New York Rangers ble en ny triumf for Sidney Crosby & co., som vant 2-0. Samme score er det også i sluttspillserien de to lagene imellom.

Stor svenske
Seieren kunne ha vært mye større også, hadde det ikke vært for storspill av svenske Henrik Lundqvist i Rangers-målet. I tur og orden kom superstjerner som Crosby, Jevgenij Malkin, Petr Sykora, Marian Hossa og Sergej Gonchar til kort mot svensken. Det var bare Jordan Staal som klarte å finne nettmaskene mot svensken. Det skjedde i midtperioden.

Det siste målet kom da Rangers trykket på for en utligning mot slutten og tok ut sin keeper. Det utnyttet Adam Hall.

- Dette var en stor skuffelse. Men vi vet at vi kan slå dem, sier svensken til Aftonbladet – vel vitende om at neste kamp går i Madison Square Garden i New York.

Sterkt av Dallas
Dallas Stars er også på god vei mot en konferansefinale i Stanley Cup-sluttspillet. Dallas slo San Jose 5-2 i nattens kamp. Dermed leder Stars 2-0 – etter to bortekamper.

Laget har for øvrig slått San Jose åtte ganger på rad i HP Pavilion. Finske Matti Hagman scoret to av målene i nattens kamp.

Serien fortsetter i Dallas tirsdag.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.