RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crouch: - Jeg blir!

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Etter en god kamp mot Bolton første nyttårsdag, tar Peter Crouch bladet fra munnen: Han vil bli på Anfield.

Peter Crouch har slitt med lite spilletid i Liverpool denne sesongen. Craig Bellamy og Dirk Kuyt har nemlig funnet en god tone på topp, og da må Crouch finne seg i å slite benken.

I Craig Bellamys skadefravær fikk den lange spissen sjansen mot Bolton mandag, og takket for tilliten med en kjempescoring. Nå understreker Crouch at han mer enn gjerne blir i Liverpool.

- Jeg har fått med meg overgangsspekulasjonene, men alt jeg kan si er at jeg trives her og elsker å spille for klubben. Det er en fantastisk klubb, alle kampene er store og jeg vil ikke bort. Fremtiden min ligger her så lenge manageren ikke vil bli kvitt meg, sier Crouch til Sporting Life.

Den engelske landslagsspilleren innrømmer likevel at det ikke alltid er like lett å sitte på benken - selv for en klubb som Liverpool.

- Det kan bli frustrerende når du ønsker å spille hver kamp og gjøre ditt beste for klubben, men alt du kan gjøre er å jobbe hardt på trening. Jeg har hatt utfordringer tidligere i karrieren, og dette er bare én av disse. Det er mange spillere det roteres på, så jeg er ikke den eneste, sier Crouch.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere