RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crouch nest best i England

(PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Tirsdag fikk han skylda. Lørdag scoret han.

TOTTENHAM-STOKE 3-2:

Tirsdag fikk Peter Crouch mye av skylda for Tottenhams stortap borte mot Real Madrid i Mesterligaen. Den høyreiste spissen ble nemlig sendt i dusjen tidlig, og til slutt røk White Hart Lane-laget 0-4.

Dermed er det kun en fantastisk serieinnspurt som kan gi laget Mesterliga-spill neste sesong, og lørdag gjorde Crouch sitt for at sesongavslutningen skal bli positiv.

Etter 11 minutter satte han inn 1-0 med et hodestøt etter et innlegg fra Roman Pavlyutsjenko.

Etter 34 minutter stanget han inn 3-1 etter et innlegg fra Tom Huddlestone

Tottenham-spissen har dermed scoret 22 Premier League-mål på hodet siden han dro til Liverpool i 2005/06. Det er nest best i den engelske toppdivisjonen siden den gangen. Evertons Tim Cahill er den eneste som er bedre, med sine 26 hodemål i samme periode.

Luka Modric scoret Tottenhams siste mål (2-0), mens Matthew Etherington og Kenwyne Jones scoret to nydelige mål for Stoke. Det hjalp imidlertid ikke for Tony Pulis´ menn. Til tross for at de skapte en rekke sjanser utover i kampen maktet de nemlig ikke å utligne.

Her kan du se utviklingen i kampen fra minutt til minutt.

Stoke blir dermed liggende på 12. plass på tabellen.

Tottenham kan imidlertid fortsatt håpe på Mesterliga-spill neste sesong. Med sju seriekamper igjen å spille er det fortsatt bare tre poeng opp til Manchester City som akkurat nå innehar den viktige 4. plassen. 16. april skal de to lagene også møtes, på City of Manchester-stadium.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere