RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crouch takker fansen

Peter Crouch scoret null mål på sine 17 første kamper i Liverpool. Etter to mål i den 18. takker han fansen for støtten.

Få spisser har ventet like lenge på å score sitt første mål i en ny klubb som Peter Crouch gjorde i Liverpool. Først lørdag kom det første målet - i 24-åringens 18. kamp for sin nye klubb. Mange vil karakterisere det som et selvmål, ballen var innom to Wigan-spillere før den gikk i mål, men Crouch vil for alltid stå bokført med scoringen i Liverpools bøker.

Senere scoret han også sitt andre mål for klubben med en lobb over keeper i 3-0-seieren. Målene kom til enorm jubel hos Liverpool-fansen.

- Jeg kan ikke snakke varmt nok om supporterne. De har ønsket at jeg skulle score og målet er ikke bare mitt, men også lagets og supporternes, sier Crouch til Liverpools hjemmeside.

Merseysideklubben er kjent for sine fantastiske fans.

- Jeg er heldig, for det er enormt mange mennesker som har trodd på meg. Folket i Liverpool har vært utrolige. Det er andre som har egne meninger, men de ser kanskje ikke så mange kamper som våre supportere gjør. Lagkameratene, manageen og fansen har vært i toppklasse. Det gjør ting mye lettere når folk som betyr noe har tro på deg, mener den høye og tynne spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere