Gå til sidens hovedinnhold

Crouch tror ikke på EM-spill

Peter Crouch (31) har ikke gitt opp landslagskarrieren, men tror ikke han får sjansen i sommerens EM-sluttspill.

Stoke-angriperen står med imponerende 22 mål på 42 landskamper for England. Likevel har ikke landslagstrener Fabio Capello benyttet seg av spissen siden oktober 2010.

Den 2,01-høye måljegeren har heller ikke spesielt tro på at Capello finner plass til ham i det kommende mesterskapet i sommer.

- Jeg har merket meg at hva jeg enn gjør for England, ser det ikke ut til å være nok for Capello. Jeg gjør hva som helst for å komme til EM, men jeg går ikke rundt og håper på innkallelse, sier Crouch ifølge The Sun.

Tror på flere landskamper
Capello har i de siste kampene valgt å bruke én spiss på topp sammen med raske vingspillere i angrepet. Den rollen er nok tiltenkt Wayne Rooney så lenge han er tilgjengelig. Darren Bent, Danny Welbeck og Bobby Zamora står nok også foran Crouch i køen, skal vi tro de siste uttakene til landslagssjefen. Også Andy Carroll virker å ha forrang.

Likevel tror ikke Crouch han har spilt sin siste landskamp.

- Men jeg har fortsatt gode år foran meg, så jeg tror jeg får spille for England igjen. Etter EM-sluttspillet kan jeg få min sjanse igjen. Manageren forlater roret og jeg kan få en ny start under hvem som enn overtar, sier han.

31-åringen har nettet seks ganger i ligaen denne sesongen, samt et par ganger i Europaligaen.

- Jeg tror ikke Fabio Capello har vært på Britannia noen gang, da er det vanskelig å imponere ham, sier Crouch videre.

Vil være viktig
Spissen innrømmer videre at han muligens hadde stilt sterkere dersom han fortsatt hadde spilt for Tottenham og produsert scoringer der, men angrer på ingen måte på valget av klubbytte.

- Jeg liker meg veldig godt her. Vi er på åttende i ligaen, fortsatt med i Europa og FA-cupen. Det er grunnen til at jeg valgte å gå hit. Jeg vet vi kan oppnå noe her. Og jeg vil heller være en stor del av noe lite, enn en liten del av noe stort. Jeg vil heller gjøre store ting i Stoke, enn små ting i Tottenham forklarer den høyreiste spissen, som slet benken på tampen av sin Tottenham-karriere.

(ANB)

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken