RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Dag Langerød (TV 2 Nettavisen)

Cruyff kvalm av Norge

Sist oppdatert:
Johan Cruyff har slengt med leppa om Norge igjen. -Norges spillestil gjør meg kvalm, sier han til spanske aviser. Les saken og si din mening om den norske spillerstilen.

- Han sa i spanske aviser at han fikk brekninger av å se på når Norge spiller, ler Frode Olsen til TV 2.

Men det bryr ikke landslagssjef Nils Johan Semb seg om.

-Cruyff har for vane å uttale seg for å få oppmerksomhet. Hva han og spanierne mener om oss er fullstendig uinteressant, sier Nils Johan Semb til om det.

- Spania får mene hva de vil, sier Semb til TV 2.

Den tidligere nederlandske storspilleren og Barcelona-treneren Cruyff har også tidligere uttalt seg svært negativt om Norges stil, men han har iallfall respekt for det norske lagets styrke.

- De er store og sterke, og det er svært ubehagelig å spille mot dem. Jeg tror Spania må lide mye for å kvalifisere seg, sier han i uttalelser gjengitt i sportsavisene Marca og Mundo Deportivo ifølge NTB.

Også Danmark har vært svært kritiske til Norges spillerstil, og danske aviser har betegnet den norske spillerstilen "som å se maling størkne ". Hva mener du om Norges spillerstil? Si din mening under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere