RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CSC-sjefen: - Vi reiser oss

(foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
BLOIS (TV 2 Nettavisen): Det var skuffelse i CSC-leiren etter det knepne tapet på lagtempoen. Men det danske laget lover å komme sterkt tilbake.

- Jeg kan ikke forklare hvordan jeg har det nå. Men det er ikke bra, var den umiddelbare reaksjonen til CSC-sjefen Bjarne Riis.

- Vi er jo like skuffet alle sammen. Vi hadde håpet å vinne, men det skulle vi altså ikke.

- Har laget ryggrad til å reise seg og gå rett på igjen?

- Ja, det er en del av vår filosofi. Det er den måten laget vårt er bygget opp på. Vi skal hjelpe hverandre når vi har det som verst, og det må vi gjøre i denne situasjonen.

- Trist
Også Kurt-Asle Arvesen hang med leppa like etter å ha kjørt i mål.

- Stemningen var litt trist i CSC-bussen etterpå, sier en nedbrutt Kurt-Asle Arvesen.

kke så rart, for det lå lenge an til å bli den største dagen i det danske lagets historie. Etter en litt forsiktig start hvor Discovery Channel ledet innledningsvis, koblet CSC inn turboen. På det meste var danskenes ledelse oppe i 15 sekunder. Mot slutten av den 67,5 kilometer lange lagtempoen kom amerikanerne for fullt, og det var klart for et vanvittig sekunddrama. Men da sammenlagtleder David Zabriskie veltet like før mål, holdt det bare nesten for CSC.

Tok ut alt
- Vi fikk gode tilbakemeldinger underveis, og kjørte det vi kunne. Vi fikk tatt ut absloutt alt, og brukte hele laget optimalt. Akkurat nå føles det veldig surt, innrømmer romsdalingen.

Også i fjorårets lagtempo hadde det danske laget maksimal uflaks. Den gang veltet fem ryttere, i tillegg til én punktering og ett sykkelbytte.

- Vi har hatt mye uflaks, men det går jo litt opp og ned.

- Gruet meg
Da Zabriskie gikk i bakken lå amerikaneren bak Arvesen, som derfor ikke fikk med seg stort av det som skjedde.

- Jeg så det ikke. Vi fikk bare beskjed av Bjarne Riis om å kjøre det vi kunne, sier en sliten Arvesen.

- Jeg gruet meg på forhånd, og det ble virkelig knalltøft. Jeg tror det er den hardeste lagtempoen min siden jeg kjørte med Bjørn Stenersen og Bo André Namtvedt i 1997, gliser han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere