Gå til sidens hovedinnhold

Cupbomber i vente

I morgen gjør Premier League-lagene sin inntreden i FA-cupen, og vi varmer opp med en liten innsats på kveldens dobbel til 2,87 i odds.

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Godkjent favorittodds
Lauritz Knutsens Cup spilles i Danmark denne helgen. Gunnar Pettersen og hans tropp finpusser formen mot Danmark, Island og Polen før EM på hjemmebane om to uker. Kveldens åpningskamp er mot vertsnasjonen, som også er motstander i åpningskampen i EM. Vi satser på vertene i kveld, og spiller til konkurransedyktige 1,40.

Gjestene hakket sterkere
Portugisisk toppdivisjon. Hjemmelaget ligger som nummer 12 av de 16 lagene. Har vunnet 1-0 de to siste kampene, begge mot brukbare lag. Før det gikk det åtte kamper uten seier. 2-3-2 totalt på hjemmebane.

Braga ligger på 6. plass, men ikke mer enn seks poeng bak Benfica på sølvplass. 0-0 mot svake Boavista sist. Kun tapt én av de 13 siste alle turneringer inkludert, og da har topplag i både inn- og utland stått på programmet.

Som oddsen indikerer spilles det mye uavgjort i denne divisjonen. Braga virker slagkraftige om dagen, og har vunnet fem strake innbyrdes mot dagens motstander. 2,05 tas med på kupongen.

FA-cup på menyen
Det er duket for 3. runde i verdens mest tradisjonsrike cup denne helgen. Aston Villa har trolig Carew tilbake når Manchester United kommer til Birmingham. Andre rene premier League-oppgjør i 3. runde er West Ham - Man City, Tottenham – Reading og Sunderland – Wigan. Liverpool møter League One-klubben Luton på bortebane, en utfordring som endte med 0-3-tap da Roy Keanes Sunderland prøvde seg der i Ligacupen. På Stamford Bridge blir det snev av nostalgi når Chelsea tar imot vestkantnabo QPR. Arsenal møter også Championship-motstand, og må ta turen nordover til Burnley.

Oddsmagasinet kommer med tips, analyser og noen friske kandidater til cupbomber i morgen.