Gå til sidens hovedinnhold

Cupfinalen kan ryke for Alonso

Midtbaneeleganten Xabi Alonso (24) forsvant ut på båre for Liverpool med ankelskade. Nå frykter han og manager Rafael Benitez at Alonso mister av FA-cupfinalen mot West Ham neste helg.

Fem minutter før pause, på stillingen 0-0, ble Alonso liggende igjen midt på gressteppet. Han måtte bæres av banen på båre, og flere Liverpool-fans holdt seg til hodet og tenkte nok at spanjolen mister cupfinalen.

Det er den høyre ankelen som Alonso skadet, og nå må han avvente nærmere undersøkelser på mandag for å avgjøre hvor alvorlig skaden er.

Scan på mandag

- Han tror selv at han blir klar, men vi må vente og se. Mandag vil det tas en scan-test. Vi kan snakke og snakke, men vi rett bare ikke hvor ille det er, sa Liverpool-manager Rafael Benitez til Sky Sports etter kampen.

Ingen var nær Alonso da han ble skadet, og Benitez skyldte på banen.

- Gresset var ganske ujevnt. Men Xabi hadde ikke store smerter, så jeg er optimistisk med tanke på at han blir klar.

11. strake seier

Seieren over Portsmouth var Liverpools 11. på rad i liga og cup, men det var likevel ikke nok for Benitez' menn til å kapre 2. plassen fra Manchester United.

- Vi har avsluttet sesongen med å komme enda nærmere Chelsea og Manchester United enn vi var i fjor, så får vi vente å se om vi kan være tittelutfordrere neste år. Akkurat nå så mener vi at vi kan gjøre det enda bedre neste sesong, sa Benitez.

Spissene Robbie Fowler, Peter Crouch og Djibril Cisse scoret hvert sitt mål for Liverpool, som de siste to månedene plutselig har vært et av ligaens mest målfarlige lag. Noe de var langt unna å være tidligere i sesongen.

John Arne Riise spilte hele kampen for Liverpool, hans 32. ligakamp i 2005/06-sesongen.

HTML EMBED
Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken