*Nettavisen* Sport.

Curbishley rasende på dommer Poll

Foto: Reuters/Scanpix

West Ham-manager Alan Curbishley var lite fornøyd med dommer Graham Poll etter at laget mistet to viktige poeng på overtid i 3-3-thrilleren på Upton Park.

13.01.07 20:59

WEST HAM-FULHAM 3-3: Det ble delt ut ni gule og ett rødt kort, og det manglet ikke på drama i oppgjøret mellom to lag som begge sårt trenger poeng. For West Hams nye manager ble det for mye drama - og for mange dommerfeil.

- Jeg mener det var et klart frispark til oss da Moritz Volz taklet Christian Dailly like før 3-3-målet. Jeg har sett det igjen på TV, og det er frispark, sa Curbishley til Sky Sports etter kampen.

Én mann mindre

Det må ha føltes rått og bittert for West Ham å miste to poeng på overtid etter å ha fått en spiller utvist (Bobby Zamora i det 75. minutt) og hentet opp Fulham to ganger.

- Vi ledet 2-1 og 3-2 etter å ha ligget under og fått to spillere skadet. Akkurat nå føles dette mer som et tap enn uavgjort, sa Curbishley.

Mannen som reddet Fulham og scoret 3-3-målet, franske Philippe Christanval, burde kanskje også ha blitt utvist allerede etter seks minutter spill. Midtstopperen dro ned West Hams spydspiss Carlos Tevez idet han var på vei alene gjennom forsvaret.

- Burde vunnet uansett

West Ham spilte uten forsvarsklippen Anthon Ferdinand, og mistet Danny Gabbidon og James Collins med skader underveis i kampen. Men selv med dette i tankene - og Zamoras utvisning i tillegg - mener Curbishley at laget burde ha vunnet.

- Problemet er at vi virker usikre med en gang ballen kommer inn i boksen vår. Dette var et stort skritt i riktig retning etter 0-6 for Reading sist, men vi burde definitivt ha sikret oss tre poeng.

Fulham-manager Chris Coleman var mer diplomatisk: - Noen ganger får vi gale dommeravgjørelser mot oss, akkurat som West Ham kanskje fikk i dag. Dommeren fikk ikke mye hjelp av linjedommerne i dag heller. Våre store og sterke spisser Brian McBride og Heidur Helguson skulle hatt noen frispark de også.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.