RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Curbishleys svarte måned

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Charlton tapte sin fjerde strake kamp og raser nedover tabellen. Eneste lyspunkt for manager Alan Curbishely er at Thomas Myhre-konkurrenten Stephan Andersen storspilte i mål.

ASTON VILLA - CHARLTON 1-0: Andersen, som fylte 24 år lørdag, sto bak den ene praktredningen etter den andre og holdt Charlton inne i kampen. Hans danske kollega på andre siden, Villas Thomas Sørensen, var derimot knapt nær ballen og har sjelden hatt en så rolig dag på jobb.

Hvilket betyr at selv om laget sliter, kan veien til førstelagsplass være enda lengre for Thomas Myhre.

Reddet av Davis

Etter 69 minutter måtte imidlertid Andersen kapitulere. I et massivt angrep mot målet, bommet først to Villa-spillere på balen før Milan Baros dundret ballen i tverrliggeren fra 10 meter.

Da Charlton-fansen så ut til å kunne puste lettet ut, enda en gang, dukket Steve Davis opp i returromet og klinte ballen opp i krysset fra 18 meter.

Dermed røk Charlton på nok et nederlag, og den fantastiske sesongstarten er blitt til en mørk senhøst. Laget har ikke tatt ligapoeng siden 2-1-seieren over Portsmouth 22. oktober.

Ingen redninger

Etter scoringen skrudde Charlton opp tempoet og prøvde å flytte spillet høyere opp på banen. Men laget klarte ikke å skape én kvalifisert målsjanse, og Sørensen ble - naturlig nok - ikke kreditert en eneste redning.

Ikke rart manager Curbishley er bekymret om dagen. Ingenting fungerer på banen om dagen. Likevel er veien inn på laget kanskje enda lengre for Thomas Myhre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere