RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Curlingjentene til EM-semifinale

Sist oppdatert:
Med seier i sin siste kamp onsdag, er de norske curlingjentene klare for EM-semifinalen. Se alle norske EM-resultater her.

De norske jentene møtte EM-favoritt Sveits onsdag formiddag , og fikk en glimrende start. Etter åtte omganger ledet de norske jentene 7-4. Så gikk alt galt. Sveits utliknet ved å vinne de to siste omgangene 2-0 og 1-0. I 2. ekstraomgang avgjorde så Sveits med 2-0, og seier 9-7 totalt.

Sent onsdag kveld ble imidlertid Tyskland slått 10-9, og dermed gikk Norge til semifinalen. Med seks seirer og tre tap i gruppespillet endte Norge på delt førsteplass.

De norske gutta knuste Sveits 10-2 på bare seks omganger onsdag, og spiller sin siste grunnspillskamp torsdag morgen. De norske gutta ligger på delt tredjeplass, og har også semifinaleplassen inne, men bør helst slå Tyskland i den siste kampen for å være helt sikker på semifinaleplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere