Det var i onsdagens Premier League-kamp mot Brentford at superstjernen Cristiano Ronaldo reagerte voldsomt da han ble tatt av banen av manager Ralf Rangnick.

Portugiseren, som i midtuka mottok Fifas hyllest etter å ha blitt tidenes mestscorende spiller på landslagsnivå, ble tatt av banen etter 70 minutter.

LES OGSÅ: Ronaldo forbannet av banen da United vant mot Brentford

Det likte portugiseren tilsynelatende svært dårlig, noe han ga klart uttrykk for da han ruslet av banen. På vei ut skal ha ha gitt manager Ralf Rangnick en beskjed.

- Hvorfor meg? Hvorfor meg? Hvorfor tok du meg av? skal Ronaldo ha tordnet mot den tyske treneren, ifølge den engelske avisen The Mirror.

Rangnick forklarer

Rangnick bekreftet selv etter kampen at Ronaldo skal ha brukt disse ordene.

- Ronaldo spurte meg hvorfor jeg valgte å ta ham av banen, sier treneren.

- Jeg fortalte ham at jeg måtte ta en avgjørelse for laget, for klubben. Kanskje han vil forstå det bedre om noen år, når han er trener, sier tyskeren videre.

LES OGSÅ: Rangnick ber stjernespilleren bruke klubben som utstillingsvindu

Hendelsen fikk mye oppmerksomhet, men Rangnick er ikke overrasket over stjernens reaksjon og mener det er naturlig at en spiss oppfører seg slik.

- Det er normalt, en spiss ønsker å score mål. Men han er tilbake fra en liten skade og det er viktig å huske at det kommer flere kamper, sier United-manageren.

- Etter det som skjedde mot Aston Villa, var vi også nødt til å fokusere på å forsvare ledelsen denne gangen. Det var viktig at vi la om til fem bak. Selv om vi ikke holdt nullen, var det et viktig grep, sier tyskeren videre om situasjonen.

LES OGSÅ: Rangnick avslører prat med Sancho: - Vi må gi ham hjelpen han trenger

Ronaldo later til å ha roet seg fort og la ut følgende melding på Twitter i kjølvannet av kampen mot Brentford.

- Tre viktige poeng. Bra jobba, gutter.

Thorstvedt reagerte

TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt reagerte imidlertid sterkt på Ronaldos oppførsel.

- Det er forkastelig. Det er det ikke tvil om. Han har vært litt sånn hele sin karriere. Fotball er et lagspill, men han er en som tar de personlige greiene. Det han utretter og hans rekorder betyr enormt mye for ham. Det skinner gjennom ganske ofte, sa Thorstvedt i TV 2s studio.

LES OGSÅ: Hevder Manchester United-legenden er kalt inn til intervju: - Utrolig vanskelig

- Samtidig er det sånn at hvis du har spilt på lag med Cristiano Ronaldo opp gjennom, skal du prise deg lykkelig, for da har du vunnet mange pokaler. Men disse greiene her ... Det blir bare verre og verre jo dårligere han blir, for Cristiano Ronaldo kommer til å bli dårligere og dårligere. Nedturen har begynt for lenge siden, så han er ikke i nærheten av den spilleren han var. Da blir det mer og mer patetisk når du skal være sånn når du blir byttet ut. Det kommer til å skje mer og mer. Han vet at det blir fanget opp og snakket om. Det er ikke bra for lagmoralen, sa Thorstvedt videre.

Med seier onsdag kveld er Manchester United nå oppe i 35 poeng i Premier League og ligger på en sjuendeplass. Opp til den viktige fjerdeplassen er nå bare to poeng.

Old Trafford-klubben har én kamp mindre spilt enn West Ham, som for øyeblikket ligger på plassen som sikrer Champions League-spill neste høst.