ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Cristiano Ronaldo er tilbake i Manchester United og portugisernes retur til Premier League-klubben har dominert nyhetsbildet en stund. 36-åringen har også levert varene med tre mål på de to første kampene.

Etter at nyheten ble kjent i slutten av august har det nærmest vært elektrisk stemning i Manchester og de som oppholder seg der til daglig har fått merke det på kroppen.

De norske landslagsprofilene Maria Thorisdottir og Vilde Bøe Risa spiller begge for Manchester Uniteds damelag. De har også merket Ronaldo-returen godt.

LES OGSÅ: Neville og Carragher uenige om Ronaldo og Messi: - Det du sier er latterlig

Begge de to landslagsspillerne forteller at telefonen raskt begynte å plinge og at det kom forespørsler da superstjernen signerte for Premier League-giganten.

Meldingen har tikket inn

Det er mange som ønsker seg en Manchester United-drakt med Ronaldo og nummer sju på ryggen, men dette har vist seg vanskelig å få tak i. Selv de to jentene, som spiller i klubben, må finne seg i å stå på venteliste for å få fatt i trøyen.

- Jeg har fått mange spørsmål om det, men det er vanskelig å få tak i. Det er ventetid fram til jul. Jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe alle, men jeg klarer kanskje å skaffe noen. Det er stor interesse for Ronaldo, sier Thorisdottir til Nettavisen.

- Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke spør om å få drakten min? sier hun og ler.

Når det gjelder Bøe Risa, så har hun en bror som er Manchester United-fan og det tok ikke lang tid før det tikket inn en melding om å ta med en drakt hjem til Norge.

- Jeg prøver alt jeg kan for å få tak i en drakt, men det ser ut til at jeg må vente en stund, til ut i januar, men jeg er på saken, forteller hun til Nettavisen.

- Helt ekstremt

De to Norge-profilene har lagt merke til at Ronaldo-signeringen har hatt en stor effekt på stemningen i byen og mener den gjør mye for klubben og supporterne.

LES OGSÅ: Røper oppsiktsvekkende Ronaldo-effekt i United-laget: - Ingen turte å gjøre det

- Absolutt, det har vært helt ekstremt. Vi merket veldig godt at han signerte for klubben og interessen har steget enormt. Det er bra i Manchester om dagen og jeg tror det kan bli et veldig bra år, sier Thorisdottir.

Bøe Risa, som signerte for Manchester United så sent som i sommer, har det samme inntrykket som sin norske lagvenninne.

- Vi merker absolutt at han er en del av den klubben nå. Det skjedde mye både på sosiale medier og i byen generelt da han signerte. Han har veldig stor påvirkningskraft i positiv retning og løfter klubben enda høyere enn den allerede er og det er ganske utrolig at han er i United nå, sier midtbanespilleren.

- Det er veldig positivt, det gjør at oppmerksomheten blir enda større enn den var.

Scoret sitt første mål

Thorisdottir håper å få oppleve portugiseren på nært hold denne sesongen.

LES OGSÅ: Berbatov om Ronaldo-ryktene: - Vi får aldri vite sannheten

- All ære til ham, han er en dedikert og profesjonell fotballspiller. Det er ikke rart han er der han er i dag. Jeg tror han har flere gode år foran seg. Det er kult at han valgte å komme til United. Jeg håper vi får muligheten til å gå på kamp og se ham spille, sier forsvarsspilleren.

De to norske jentene har fått en fin start på sesongen med Manchester United. Laget har vunnet sine første to ligakamper og ligger som nummer tre på tabellen.

Thorisdottir fikk sin første scoring for klubben i møtet med Leicester nylig og forteller at det kan komme flere slike muligheter utover i sesongen.

LES OGSÅ: Solskjær ble konfrontert med Ronaldo-uttalelse: - Jeg var ikke forvirret

- Jeg har fått en rolle på offensive dødballer og det var kjekt at den satt i mål. Jeg håper det kan komme flere slike muligheter framover, sier 28-åringen.

Bøe Risa har kun fått med seg én ligakamp som innbytter så langt, men føler at hun har kommet godt i gang i sin nye klubb.

- Det har vært kjempefint. Jeg har kommet veldig fint inn i det. Det er en veldig fin gruppe og jeg har fått en veldig fin start. Jeg trives egentlig veldig godt, sier hun.

Thorisdottir, Bøe Risa og de andre norske landslagskvinnene er aktuelle med VM-kvalifiseringskamper de kommende dagene. Først møter de Armenia hjemme på Ullevaal stadion, før Kosovo venter på bortebane i neste kamp.