Klikk her for våre V65-forslag

Vi anbefaler å gå til spillelukene i kveld. Med tre bankeralternativer og åpne løp utenom kan det være duket for penger tilbake i lommeboka.

Den sikreste vinneren er trolig 6 Dag (V65-4/V5-1). Hesten til Tormod Gretland er i sitt livs form. Han er lynrask fra start og mestrer alle distanser. Han skal normalt lede hele veien. Konkurransen er ikke avskrekkende. Nest sist trodde vi det var mulig å se hesten tape da han ble nedkjørt av en konkurrent og siden fikk et verst tenkelig løp i utvendig posisjon. Da vi ventet han skulle stoppe forlot han i stedet konkurrentene til overlegen seier. Sist satte han ny personlig rekord da han reiste fra sine motstandere.

Vårt nest beste holdepunkt er 3 Sugar Fine Photo (V65/V5-2/DD-1). Han blir langt i fra favoritt i kveld, men vi spiller etter hva vi tror på og ikke rangeringen. Store deler av fjorårssesongen ble spolert hrunnet en alvorlig skade. Likevel rakk stortalentet å vinne tre løp på syv starter. I år har han ikke smakt seierens sødme på to forsøk, men innsatsen sist viste at S.J.'s Photo-sønnen er i kjempeslag. Han var nesten sist i feltet da de svingte inn på oppløpet. I sterk konkurranse spurtet han desidert raskest av alle og passerte mål der han så ut som en million. Endelig har Tovengen-traveren trukket et perfekt startspor. Distansen er en fordel kontra motstanderne. De verste i mot står i dårlige spor. Vi tror Sugar Fine Photo eksploderer når kusk Gunnar Austevoll tenner raketten i siste sving.

Trykk her for Nettavisens eksperttips

Den tredje bankermuligheten er 4 Zypani Rich. Her har Thor Borg gjort et riktig bra kjøp for sin hesteeier Kjell Skatvedt. Etter to knallgode seiersløp tapte han sist. Det var det uansett lite å si på. Etter et tungt løp ble han innhentet av medsmygende Goldomaster på det siste steget. Konkurransen er ikke hardere i kveld. Formtoppede 2 Apollo Håleryd står nå fint til og er trolig den argreste konkurrenten. Vi tør heller ikke helt avskrive en hest som 1 Min Fønix som har solide avslutninger som varemerke. Minuset for Min Fønix er at han trolig blie overfløyet fra start. Han kan dermed bli sittende innestengt i sluttfasen. 6 Dayzy Ek travet en rekke kanonløp i fjor. Hun er en av de beste hoppene i sitt grunnlag og skal ikke helt tas bort selv om hun muligens kan trenge løp i kroppen.

Øk vinnersjansene dine med systemspill

V65-løpene begynner vrient. 1 Superatrix er den beste hesten og vinner uten uhell, men det er mye men her. For det første er hun svært usikker bak startbilen. Dernest er det temmelig sikkert at hun ikke kan forsvare sporet. Garderinger er derfor påkrevet. Lynraske 6 Noor Brodda tar trolig teten direkte. Hun leder lenge og dersom Kai Johansen får dempe i tet i 5-600 meter kan dette gå veien. 3 Corazza har levert sterke avslutninger i sine to siste forsøk. Taper hun ikke alt for mye fra start skal hun regnes med vinnersjanse. 2 Odessa La Marc var veldig flink nest sist til annen bak Monic Forte. Sist vant hun svært lett i Aalborg. Westergaard-hoppa skal strekes og blir vår klare outsider. Ellers er det mange med outsidersjanse. Vi fortrekker å gardere rikelig siden det er mange usikkerhetsmomenter med hele dette løpet.

Annonse: Øivind Grøstad byr på et strålende åttendevalg

Vi tror mest på strekhestene i V65-2, men utelukker heller ikke at 10 Storm Eld blander seg inn i kampen med løp i kroppen. Tipset går til 2 Luminor som travet et godt løpi debuten for Kjell Teigen. Da var han knepent slått av gode Tryggvar. Han er sikkert ytterligere forbedret med løp i kroppen. 3 Briskeby Elden drar fordel av distansen. Vi har god tro på at han sporer hele veien dersom han sikrer seg tetposisjonen. Han har hatt pause, men treneren varsler gode treningsresultater.

V65-finalen er en åpen godbit der vi kjører på med helgardering på våre store forslag. 5 Our Dream ble strøket 19/5, men det er ingen fare med formen på den lynraske hoppa. Vi var vitne til et veldig fint hurtigarbeide i Drammen sist uke. 2 Uni Vivant er voldsomt forbedret i dyktige Erik Killingmos regi. Tok en sterkt seier sist og kan gjenta bedriften i kveld. 3 Crebas H. Laday er startrask. Er nok best i rygg, men vi kan ikke tenke oss at det blir kjørt i rygg på kort distanse. Får han Our Dream på utsiden av seg og svarer opp kommer han ikke til mål. 1 Highfive Kemp forsøker også tet med hele skylapper og skoløs på alle fire. Vi tror ikke han greier føringen, men han skal uansett sees med sjanse. 7 Mr. Super Yankee er veldig bra på sitt beste, men kan havne ille til fra syvendesporet. 10 Hudson Broline er vanligvis en strikkmotor, men greier Kolle å roe hesten og tempoet blir hardt der fremme, kan han overraske.

Tast her om du ønsker våre V65-forslag. For V5 taster du her . Vil du se DD-forslagene trykker du her .

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook