Gå til sidens hovedinnhold

Dagens Dobbel-vinnere fra tet?

Röste Bo er trolig overlegen i DD-1, mens vi tar en frekkis i en helåpen finale.

Klikk her for vårt Dagens Dobbel-forslag

8 Röste Bo var helrå da han enkelt spurtet ned ledende Moe Odin på Forus 19. april - attpåtil på ny bestenotering 20.2/1.600a. Refsland-traveren ble derfor spilt til favoritt på OGP-søndagen, men da skuffet 8-åringen ved å tidlig å kaste inn håndkledet fra tet. Det viste seg i ettertid at Järvsöfaks-sønnen ikke var frisk den dagen. I kåringshingstens siste start i Elitkampen på Solvalla valgte derfor kusk Åsbjørn Tengsareid å slippe teten til Moe Odin. Når denne igjen slapp ble det litt feil for Röste Bo, men han viste at formen var tilbake ved å bli femte på 21.2. I kveld er motstanden mange hakk svakere, og vi er rimelig sikre på at Tengsareid sitter tidlig i tet og styrer dette helt hjem. Treningsrapportene er dessuten meget positive, og kun 5 Bjørkeelden har tilnærmelsesvis samme kapasitet. 10-åringen har fått en ny vår denne sesongen, og Gudmestad-traveren spurtslo sensasjonelt Moe Odin på Klosterskogen i påsken. Har Röste en dårlig dag står Elding-sønnen klar til å overta, men vi nøyer oss med en strek.

Springsporet avgjørende?
Om det er få vinnerkandidater i den første avdelingen kan man nesten ikke avskrive noen av de femten deltakerne i DD-2.
Vi mener imidlertid at 10 Lillruben har en flott oppgave foran seg, og satser alle penga på den vinnervante 5-åringen. Vallaken har nemlig vært ute i harde V75-løp på slutten, men i kveld tror vi årets femte seier er klart innen rekkevidde. Også her er treningsrapportene fine, og den startraske Smok`n Lantern-sønnen er trolig tidlig fremme hos strekhestene. Med bare fire hester på grunndistansen tror vi det er gode muligheter for at den eierkjørte vallaken kan få overta teten. Det dreier seg nemlig om stayerdistanse, og vi tror rett og slett ikke strekhestene er tøffe nok til å spore dette helt hjem. Styrke har imidlertid Lillruben nok av, og dermed tror vi Håkon M. Hauge kan få en flying start i sitt første løp bak Lillruben.

God odds
Som nevnt er DD-2 åpent, og selv med Röste Bo som vinner er dobbeloddsen på 8-10 hele 13 ganger pengene (pr. kl. 13.30 med 85.000 omsatt). Dette er flott odds som vi ville kjøpt alle dager i uka, og selvom den skulle synke litt er det fin verdi i spillet.

Kjøp en DD-bong og se løpene på Nrk2 kl. 23.10

Kommentarer til denne saken