Dagens norske dobbel

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Vi spiller hjemmeseire på Jevnaker og i Stjørdal. Her er dagens andre oddstips.

14.05.11 09:25

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Dags for Blackpool
Oddstips 2: Seier på Jevnaker
Tippetips: Vi går for 12 rette
Lesertips: Sjekk hva andre spiller
Trav: Bjerke lørdag
Trav: Charter-Sveins travtips

Langoddsen har en variert meny i dag, og etter en kikk på Blackpool i Premier League der det er tidlig avspark, har vi funnet to kamper fra lørdagskupongen som frister til innsatser på langoddsen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Jevnaker - Frigg
Jevnaker kom opp fra 3. divisjon før sesongen og innledet med en sterk 2-1 hjemmeseier mot et Kristiansund BK som muligens ikke hadde våknet etter vinterdvalen. Ellers har Jevnaker 2-2 hjemme mot Molde 2 og tap mot Follo og Herd på bortebane. Mot Herd var man ikke veldig langt unna poeng. Vi tror dette laget kommer til å hevde seg i denne avdelingen og ta poeng i de fleste hjemmekampene. Jevnaker yppet seg borte mot gode Notodden i cupen, men tapte til slutt 1-3.

Nader Khalayli (m) er ute med skade i fem uker, mens veteranen Allan Simonsen skal være på vei tilbake men neppe klar for spill i dag. Ellers skadefritt lag, i følge klubbens nettside.

Frigg røk ut av cupen etter 1-3 mot det sterke 3. divisjonslaget Gjøvik FF. I serien har de tatt poeng i begge hjemmekampene sine og tapt begge bortekampene. De har reist til Bærum og Raufoss med 0 poeng og målscore 1-6 som resultat, og det er klart at dette er vanskelige steder å hente poeng. Frigg er i våre øyne ikke noe stort bortelag, og selv om de endte på 3-5-5 på bortebane totalt forrige sesong, er det vel nå snart et år siden de vant på bortebane i en seriekamp. Vi teller seks strake bortetap når vi går bakover i resultatlistene.

Det er ventet at Frigg stiller noenlunde samme lag som slo Lillehammer 4-0 hjemme sist. Fra Frigg sin hjemmeside: "Den siste uka har forløpt uten nye skadeproblemer, tvert i mot er Rune Vøien tilbake etter grums i lysken og Gisle Grimstad i trening etter lårstrekk. Fredrik Tjønnøy skadet seg i oppvarmingen til Lillehammer-kampen, og er uaktuell i morgen med strukket leddbånd i kneet. Alex Kristoffersson soner sin andre kamp etter utvisningen mot Gjøvik. Blant de langtidsskadde er det bedring å spore hos Eirik Sandstad og Granit Badivuku, mens Bård Ola Tjønneland og Magnus Oltedal ikke blir å se på banen på denne siden av sommeren."

Det blir nok fint for Jevnaker å spille på Jevnaker Stadion igjen, etter noen tøffe bortekamper. De blir våre favoritter mot et Frigg-lag som dessverre har slitt på bortebane en god stund nå. 2,10 for hjemmeseieren frister. Dette objektet må kombineres.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Stjørdals-Blink - KIL/Hemne
3. divisjon avdeling 10. Blink har fått en godkjent sesongåpning med 2-1-1 på de fire første. På hjemmebane har man 3-2 mot Charlottenlund og 3-3 mot Kvik, mens det ble tap 1-2 borte mot Verdal forrige runde. Blink har også gjort det brukbart i cupen, først ved å kvalifisere seg og deretter med 2-1 over Strindheim i ekstraomganger og så et hederlig 2-3 tap for Ranheim.

Blink er en klubb som har sett internettets muligheter og de forteller at trener Roar Vikvang mønstrer samme lag som mot Ranheim i cupen, med ett unntak: Rolstad har gyldig fravær og erstattes av unge Holltrø, en debutant. Fullstendige tropper for dette oppgjøret finnes i denne forhåndsomtalen.

KIL/Hemne har tatt poeng i to hjemmekamper men tapt to bortekamper så langt. Strindheim 2 og Vuku har blitt for sterke. Klubben skriver på sin nettside:

"Vi reiser til Stjørdal med en nesten skadefri tropp med to unntak. Ole Haugen og Stian Aae er skadet og ikke tilgjengelig til denne kampen. Og det er synd for vi tror det er slike stå-på-gutter vi trenger i kampen om 3 poeng mot Stjørdals/Blink. Vi får bare håpe at de som løper ut på banen til kamp kl. 16.00 løfter seg noen hakk fra forrige kamp og gir avdelingsfavoritten kamp til døra."

Dette er avdelingens kanskje beste lag, på hjemmebane, mot et lag som trolig ender rundt midten og som det ikke har løsnet helt for ennå. Det måtte vært spesielle omstendigheter, mye skader hos hjemmelaget eller lignende, før vi hadde vurdert noe annet enn hjemmeseier. Men det er det tilsynelatende ikke, og selv om hjemmelaget har en cupkamp i beina mener vi 1,60 for hjemmeseieren er spillbart. Vi får en dobbel til 3,36 og setter 100 kroner. Spillefristen er klokken 15.55.

62. Jevnaker - Frigg 2,10 3,55 2,20
69. Stjørdals-Blink - KIL/Hemne 1,60 4,30 2,55

Total odds 3,36

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.