RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagens oddstips

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Det blir neppe kø og trengsel hos kommisjonærene denne mandagen. Vi prøver en dobbel til godkjent odds.

Utvalget er ikke så verst, men de gode objektene glimrer med sitt fravær på dagens oddsprogram.

Göteborgs hockey-helter tilbake i form
Frölunda er det store formlaget i Sverige for tiden. De fem siste er alle vunnet med klare sifre, og med det har laget endelig kommet seg over sluttspillsstreken igjen. Skadesituasjonen er bra, og det meste ser lyst ut for laget fra Göteborg om dagen. Hjemme i et fullsatt Scandinavium er de vanligvis meget vanskelige å tukte.

Mora ligger nest sist, og med 10 poeng opp til sluttspillsplass ser det ikke lyst ut. Marco Tuokko er ute med en kneskade. Mora har fem strake tap på fremmed is, og lite tyder på at de skal snu den vonde trenden her. Hjemmelaget blir klare favoritter, og vinner denne trolig greit. Oddsen er som den må være.

Napoli griper sjansen
Napoli og Genoa er for øyeblikket topplagene bak Juventus i den rekordjevne Serie B. Napoli kommer fra seier 1-0 i sist hjemmekamp og 1-1 sist på bortebane. 6-4-0 hjemme. De Zerbi er suspendert. Gjestene med tap borte og seier hjemme etter pausen tok slutt. 4-2-4 på bortebane.

Begge lag mangler noen faste. Fin mulighet til å hekte av en opprykkskonkurrent for Napoli. Oddsen er snau, men kan vurderes.

Flere tips og alle dagens kamper finner du her

Nettavisens statistikkportal

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere