RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagens Premier League-rykter

(AP/Scanpix)
Sven Göran Eriksson ligger svett an og kommer til å få sparken, mens Manchester United vil kjøpe Rooney - i januar. Les alt om onsdagens fotball-rykter.

The Times:
FA angrer på den solide lønnsøkningen de ga Sven Göran Eriksson tidligere i år, og flere topper i forbundet vil kvitte seg med svensken.

The Sun:
Eriksson har ignorert henstillinger fra flere nære medarbeidere og venner om å skvære opp med FA. Ifølge avisen viser «Svennis» ingen tegn til anger.

Everton-manager er redd han får sparken og at Gordon Strachan blir ny manager dersom Paul Gregg blir ny sjef i klubben.

Portsmouth ønsker å sikre seg West Hams midtbanespiller Michael Carrick.

Sylvain Wiltord trener for tiden med Rennes, men franskmannen som ble fristilt av Arsenal etter årets sesong skal nå være aktuell fro Charlton.

Daily Mirror:
Erikssons fremtid avhenger av tolkningen av en telefonsamtale med David Davies (i FA) hvor han sa at «dette er sludder».

Daily Record:
Rangers vil låne Liverpool-back Gregory Vignal i ett år, noe som kan føre til at Michael Ball er ferdig i Glasglow-klubben.

Manchester Uniteds Michael Stewart er på vei til Hearts.

Wolverhampton-spiss Henri Camara er på vei til Celtic for ni millioner pund.

Daily Express:
David Davies (i FA) kommer til å dra hjem fra ferie i Spania for å forklare seg om telefonsamtalen med Sven Göran Eriksson.

Spurs-manager Jaques Santini verdsetter Ledley King så høyt at han overfor Chelsea har satt en prislapp på 20 millioner pund.

Steven Gerrard angrer overhodet ikke på at valgte å vrake Chelsea til fordel for fortsatt spill for Liverpool.

Flere aviser skriver dessuten av Manchester United vil vente til overgangsvinduet i januar med å forsøke å kjøpe Wayne Rooney fra Everton.

Daily Star:
Middlesbrough-spiss Massimo Maccarone er på vei til Fiorentina for tre millioner pund. - Det er veldig trist å forlate klubben. Jeg elsker Middlesbrough, fansen og klubben. Og jeg ønsker å komme tilbake for å bevise mer en annen gang, snufser han.

Kilder: Ulike engelske nettsteder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere