RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagens utvalgte på langoddsen

Sist oppdatert:
Med nesten fem i odds, setter vi bare en forsiktig innsats på kveldens dobbel.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Revansjelystne verter
Lagene ligger på henholdsvis 2. og 5. plass i Conference League. Torquay har fortsatt heng på førsteplassen, som er den eneste som gir direkte opprykk. Ligger syv poeng bak Aldershot, men med to kamper mindre spilt. Sterke 9-1-1 på hjemmebane. Ingen nye skader den siste tiden. Thompson og Poke har ankommet på lån, og er tilgjengelige fra start.

Burton er i flott form med 4-1-0 på de fem siste. Eneste lag uten bortetap med spesielle 5-7-0 på reisene. Førstevalget mellom stengene er ute, to spillere fortsatt usikre med skader.

Burton vant 3-1 i det omvendte møtet i september, og hjemmelaget varsler revansje i kveld. Som oddsen i neste objekt antyder, ender Torquays seirer som regel med nøyaktig ett mål. 1,70 for ordinær H blir likevel vårt valg i kampen.

Forsiktig start etter spillepausen
Portugisisk toppdivisjon. Vertene hadde fem strake poengdelinger, før det ble en sterk hjemmeseier med 1-0 over Benfica i midten av desember. Sviktet med 0-1-tap borte i siste kamp før juleferien. 3-3-1 totalt på eget gress, kun 5-4 i målforskjell på de syv kampene.

Gjestene tuktet selveste Porto i siste kamp før ferien, men det var på hjemmebane. Borte har det blitt 1-2-4. Den eneste seieren kom mot den håpløse tabelljumboen Unia Leiria. I likhet med hjemmelaget gjerrige i begge ender med 5-7 i målforskjell på syv bortekamper.

Dette ser ikke ut til å bli noen målfest. Naturlig hjemmefavoritt, dog i overkant stor i første kamp etter over tre ukers ferie. I mangel på alternativer slår vi til på bare 2,85 for poengdeling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere