RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dags for Hammarby

Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Det sterke hjemmelaget kjører over Värnamo. Her er dagens andre oddstips.

Sportspills meny lørdag
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Klare hjemmeseire
Oddstips 2: Vi spiller Hammarby

Sjekk også: Lesernes oddstips
Travtips: V75 Drammen

Hovedingrediensene på langoddsen er norsk fotball fra 2.- og 3. divisjon og svensk fotball. I tillegg finner vi Gold Cup, russisk serie og noe kvinnefotball.

Som vanlig et spennende program, med veldig mange store favoritter på hjemmebane, og det blir hjemmefavorittene som skal gi oss kroner i kassa denne lørdagen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Vi ser umiddelbart to outsidere på dagens program som skal ha gode sjanser til å overraske. Brumunnddal borte mot Frigg, fordi Dala er veldig gode denne sesongen mens Frigg er opp og ned. 2,30 på Brumunddal er dagens første langskudd.

I 3. divisjon avdeling 2 var Ottestad tippet i toppen, men de sliter, og det er seks runder siden de vant sist. At de skal være favoritter borte mot det feilfrie hjemmelaget Nordre Land er vi ikke med på. Her er Nordre Land til 2,45 et aktuelt langskudd, men aller størst er belønning for en uavgjort. 4,25 på at Ottestad spiller uavgjort i enda en bortekamp er dagens andre langskudd.

Dagens avslag
Flekkerøy tar i mot Mandalskameratene til lokalderby på Sørlandet. Fløy har ikke scoret mål på snart en måned og tre spillerunder, mens MK stadig overrasker på bortebane. Vi kan skjønne at Fløy blir favoritter på hjemmebanefordelen, men 1,45 på H synes for lavt i et lokaloppgjør som kan bikke begge veier.

Dagens spill
Vi starter dagen med et spill på to store hjemmefavoritter i Fair Play-Ligaen, som begge bør vinne med klar margin. Vi fortsetter i samme spor i dagens andre oddstips, med en klar hjemmeseier i Superettan og enda en i Fair Play-Ligaen.

Hammarby - IFK Värnamo
Superettan. Etter fire strake hjemmeseire gikk Hammarby på sesongens første tap på eget gress med 1-2 for Degerfors forrige hjemmekamp. Siden har de spilt to bortekamper og tatt ett poeng ved begge anledninger. Hammarby er et offensivt lag som scorer bra med mål, samtidig som det slippes inn litt for mange i bortekampene. Men 4-0-1 og målforskjell 9-4 på hjemmebane er sterkt, og nå ser man oppover på tabellen og jakter sesongens femte hjemmeseier.

Hammarbys nettside er nede for telling natt til lørdag, men i følge bortelagets nettside er eneste fravær Marcus Törnstrand, som er suspendert, og det skrives rundt om kring det vi også trodde: Hjemmelaget stiller sterkt i dag.

Värnamo vant 1. division Södra forrige sesong, etter meget gode prestasjoner på hjemmebane. På bortebane stoppet de på 7-2-4 totalt og 26-19 i målforskjell. I den nye hverdagen i Superettan har konkurransen selvsagt blitt langt tøffere. Värnamo ligger fjerde sist og har ennå ikke vunnet en bortekamp. 0-3-2 og 7-12 i målforskjell er status. Etter å ha knepet poeng i de tre første bortekampene, har det blitt tap 2-5 for Åtvidaberg og 0-2 for Öster i de to siste.

I dag stiller man en tropp der Victor Claesson, Seidu Diawudeen, Vlado Zlojutro, Peter Eriksson og Freddy Winsth mangler, i følge klubbens egen nettside. Den suspenderte midtbanespilleren Victor Claesson er i følge våre kilder et tungt fravær, meget tungt.

Vi mener det er gode sjanser for en klar hjemmeseier på Söderstadion i Stockholm. Hjemmelaget har skuffet en smule i det siste, og bør være topp motivert for tre poeng. Bortelaget er svekket og blir nok presset bakover på banen, eller de ligger bakpå fra start. Åkke som tror vi ikke det holder og 2,30 på hjemmeseier med to mål eller mer spilles.

Vindbjart - Ålgård
Vindbjart dro i land en 4-3-seier i Austevoll forrige runde, og godt var det, for poengfangsten har vært skral i det siste. Vindbjart har tapt sine tre siste hjemmekamper, med 3-4 for Start i cupen, 1-2 for Mandalskameratene og 0-6 for Notodden. Det er uvant kost for et tradisjonelt sterkt hjemmelag, som bare tapte tre hjemmekamper hele forrige sesong. Nå står de med 2-0-2 på de sesongens fire første. Gitt den sterke motstanden i det siste, og borteseieren sist, blir det feil å si at Vindbjart er ute av form.

Vindbjart-trener Steinar Skeie har gjort lite endringer i laget de to siste rundene. Vi har ikke fått tak i skadeinfo, men tror det står bra til med gjengen fra Vennesla.

Ålgård har gått fra to seire til to uavgjorte og tap 0-3 hjemme for Førde i forrige runde. Så pilen peker nedover når fire bortekamper er unnagjort, med 1-2-1 som resultat. Mye gikk galt i kampen mot Førde, man var heller ikke heldig med dommerens avgjørelser, og man drar med seg to suspensjoner til denne runden.

Rogvi Baldvinsson (f) og Kenneth Monsen (m) er suspendert i dag etter henholdvsis direkte rødt kort og to gule kort forrige runde.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

18.09.2010 Vindbjart - Ålgård 2 - 0
05.06.2010 Ålgård - Vindbjart 0 - 1

Vindbjart er sterke på eget gress, og de fikk blod på tann med seier sist etter en dårlig periode i mai. Det ligger i kortene at Vinbjart tar en klar hjemmeseier i dag, selv om Ålgård ikke er noe dårlig lag. De svekkes imidlertid av et par fravær og de viste ikke stort i forrige runde. Hjemmeseier med to mål eller mer spilles også her, til 1,70. Dette gir oss en dobbel til 3,91 og vi setter 100 kroner på denne også. Spillefristen er klokken 15.55.

50. Vindbjart - Ålgård (0-1) 1,70 4,35 2,30
73. Hammarby - IFK Värnamo (0-1) 2,30 3,35 1,95

Total odds 3,91

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere