RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dags for seier?

Frønes Arne er på vei mot en ny toppform og vi tror han tar seg av DD-2 på Bjerke i kveld.

Klikk her for å se våre DD-forslag

Klikk her for å laste ned program

Tar årets femte triumf?
Ja, det tror vi 3 Frønes Arne gjør i DD-2.
Lome Elden-sønnen er på vei mot absolutt toppform, og kan her ta årets femte triumf for ny kusk Lars Anvar Kolle. 4-åringen gikk et løp kun på det jevne i fra tet på Sørlandet 9. desember hvor Solbergtraveren fikk andre på hyggelige 29.0 full vei, men var langt mer snerten i påfølgende start på Klosterskogen. Mot tøffe konkurrenter stod fireåringen for en kruttsterk prestasjon etter et utvendig løp, og ble tredje til slutt på meget sterke 27.5

Fem hester gjør opp om seieren i DD-1.
Pausehestene 1 Clean Gold og 2 Surprise Laday blir vår favorittduo i DD-1. Førstnevnte er ute etter føringen i løpet, og kan lede rundt om på en god dag. Alf Palema-sønnen leverte flere sterke sprintløp tidligere i høst, og kan her ta årets tredje seier. Sistnevnte imponerte med to enkle triumfer i sitt nye hjemland før han ble tatt helt bort i et V75-løp på Jarlsberg 3. november. Kapasiteten er udiskutabel på Dreamster-sønnen, og Søviktraveren kjemper om seieren her.

Vi står på disse to på det minste DD-forslaget. På det største forslaget krysser vi av for ytterligere tre hester som kan blande seg inn i leken helt der fremme på en god dag.

Vi snakker da om 4 Classical Pine, 9 Jullix Afrodite og 10 Pine Pack.

Oddsene med DD-kombinasjonene 1 (Clean Gold)*3 (Frønes Arne) og 2 (Surprise Laday)* 3 (Frønes Arne) gir i skrivende stund hhv drøye 12 og 20 ganger pengene. Med våre tre outsidere på det største forslaget blir oddsene atskillig høyere.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 100 og 400 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

DD-løpene ser du på V65-sendingen på NRK2 kl. 19.30

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere