RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dahl aktuell som stopper

Sist oppdatert:
Mons Ivar Mjelde stiller med toppet lag, og vurderer å bruke Bjørn Dahl som midtstopper i UEFA-cupkvaliken mot svenske Åtvidaberg.

Brann har kniven på strupen, etter skuffende 3-3 hjemme mot den svenske middelmådigheten. Kun seier er godt nok, dersom Brann ikke satser på å gå videre etter uavgjort med håndballsifre, som vil gi avansement på bortemålsregelen.

Kristjan Örn Sigurdsson spilte for fullt i går og er så og si selvskreven på stopperplass i morgen. Olafur Örn Bjarnason er imidlertid høyst usikker, og Mjelde vil ikke ta noen sjanser med sin islandske veteran før Molde-kampen.

- Han spiller ikke hvis han ikke er medisinsk klarert, sier Mjelde til iBergen.no.

Dermed er alternativet å bruke ulykkesfuglen Janez Zavrl som makker til Sigurdsson, eller flytte inn Bjørn Dahl på stopperplass. Til Bergens Tidende sier Mjelde at han har lekt med tanklen på å bruke Dahl som stopper. Til Zavrls forsvar skal det sies at den eneste virkelige gode kampen til sloveneren kom som makker til Sigurdsson i 3-1 seieren mot Vålerenga.

Hvis Mjelde flytter inn Dahl, vil enten Martin Knudsen eller en friskmeldt Cato Guntveit ta over høyrebacken.

- Jeg er klar jeg. Henger i alle fall fint med denne suppegjengen her i trening, sier Guntveit som for første gang på utallige måneder spiller uten å kjenne smerter. Men Guntveit legger til at formen nok ikke er helt maks ennå.

- Jeg mangler det lille ekstra og skal etter planen ikke være helt på topp før etter Molde-kampen. Men jeg er klar til å spille om Mons vil bruke meg, sier Guntveit til iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere