*Nettavisen* Sport.

Dahl og Sæternes tilbake

Både Bjørn Dahl og Bengt Sæternes er klar til søndagens toppoppgjør mot Odd Grenland.

FANA STADION (iBergen.no): - Nå er jeg helt fin faktisk. Kjenner ingenting, sier Bjørn Dahl til iBergen.no der han sitter og skuler før trening på en regntung Fana-stadion.

To behandlinger hos osteopat Jan Thorbjørn Beck i Tønsberg har kvittet osingen med den plagsomme hofteskaden som gjorde at han måtte forlate banen mot Sandefjord.

Nå regner 28-åringen med å kunne melde seg til tjeneste til toppkampen mot Odd Grenland på søndag.

- Beck vet hvor han skal trykke, for å si det slik. Så nå er jeg i prinsippet skadefri. Skal løpe i dag og trene med ball i morgen, smiler Dahl.

Får kamp av Knudsen
Martin Knudsen har vikariert i halvannen kamp for Bjørn Dahl på høyrebacken. Spesielt mot Tromsø viste han at formen er bedre enn på lenge, og at løpskapasiteten kanskje er bedre enn hva Dahl kan fremvise.

- Martin har gjort det bra for oss som vikar. Helt klart, sier Mons Ivar Mjelde som likevel ikke vil kommentere om Knudsen har spilt seg inn på laget mot Odd.

Sæternes tilbake
Etter å ha tilbrakt de siste dagene i sengen med omgangssyke, er også Bengt Sæternes tilbake mot Odd.

- Formen Bengt?
- Tjaaaa, svarer Bengt og gliser. Men Mjelde har uansett egersunderen med seg til kamp.

- Er det et privilegium som trener å ha en så sterk benk at en nesten ikke merker når spillere er ute?
- Vi jobber jo for å få en best mulig stall. Så et privilegium vil jeg kanskje ikke si at det er. Men i motsetning til i fjor, har vi i år mer konkurranse og forskjellige spillertyper som vi kan bruke til forskjellige kamper. Vi har de løpssterke, de kreative og de som alltid gjør jobben sin, forklarer Mjelde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.