RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dahlstrøm blir hovedtrener

Sist oppdatert:
Ole Eskild Dahlstrøm og Miroslav Prerost tar over jobben som trener for Lillehammer etter Jiri Justra.

De skuffende resultatene denne sesongen er bakgrunnen for at klubben valgte å skifte ut trener Jiri Justra. Lillehammer har bare vunnet to av ni kamper.

- Det har vært viktig for oss å gjøre dette til en ryddig prosess. Det har en proff trener som Jiri fortjent, sier leder Stein Arne Bjørgen i en pressemelding.

Klubbledelsen kom fram til denne løsningen etter samtaler med spillergruppen, trenerapparatet og sportsutvalget. Etter hvert kom klubbledelsen fram til at de var uenige med Jiri Justra om hvordan klubben bør løse situasjonen.

- Jiri har jobbet med ishockey i over 40 år. Vi må respektere at hvis han skal være hovedtrener, må få han gjøre ting på sin måte. Og når det ikke lenger fungerer så bra i forhold til den spillergruppa vi har nå, er det best for alle parter å finne nye løsninger, sier Bjørgen.

Ole Eskild Dahlstrøm og Miroslav Prerost tar nå over hovedansvaret for A-laget. De vil sammen med Petr Studnicka, Åge Ellingsen og Tom Jøstne utgjøre et samlet trenerteam for A-laget og klubbens juniorlag.

Lillehammer ligger nest sist i eliteserien med sine ni poeng på ni kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere