RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VALGET: Dele Alli har valgt å ansette et «superlag» til å representere ham.
VALGET: Dele Alli har valgt å ansette et «superlag» til å representere ham. Foto: Olly Greenwood (AFP)

Daily Mail: - Alli signerer med samme selskap som Ronaldo, Mourinho og Kane

Har vært en drakamp mellom flere av verdens største fotballagenter.

Dele Alli er et av verdens heteste navn i europeisk fotball, og flere av verdens aller største agenter skal ha stått i kø for å representere 20-åringen.

Hans kontrakt med nåværende agent, Rob Segal, skal utløpe om kort tid og Alli har tatt en interessant beslutning på hvordan han nå ønsker å bli representert, skriver Daily Mail.

Han skal nemlig ha ansatt broren, Harry Hickford, til å styre den daglige driften mens Creative Arts Agency (CAA) skal styre alle reklameavtalene som Alli er med i.

Les mer: Profilen advarer etter skrekkopplevelse: - Vil de at barna skal se dette?

De jobber tett med blant annet Cristiano Ronaldo og José Mourinho, og skal også ha tette bånd til Gestifute-gruppen, hvilket er firmaet til superagenten Jorge Mendes. Samme firma hjelper samarbeider også med Harry Kane.

Alli har også ansatt Sports PR Company, som jobber med blant annet Didier Drogba, til å styre alt som har med PR å gjøre.

Mange har spekulert i om hvorvidt Allis valg av agent fort kunne bety at han er på vei vekk fra Tottenham. Valget av å ansette et «lag» kan fort tyde på at engelskmannen ønsker å bli værende, skriver Daily Mail.

Han har fortsatt fire og et halvt år igjen av sin nåværende avtale med Tottenham, som fort kan tilby midtbanejuvelen en ny kontrakt.

Han har ikke hatt den beste sesongen så langt i Premier League og står med kun tre ligamål på 14 kamper. Han har likevel imponert stort i Champions League, og scoret to ganger da Spurs slo Real Madrid 3-1 på hjemmebane.

Tottenham er allerede videre fra gruppe H som vinnere. De møter APOEL Nicosia fra Kypros på hjemmebane onsdag i den siste gruppespillskampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere