Daily Mail: - Manchester United og Swansea er enige om overgang for Daniel James

PÅ VEI TIL OLD TRAFFORD?: Daniel James.

PÅ VEI TIL OLD TRAFFORD?: Daniel James. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Hevder waliseren blir Ole Gunnar Solskjærs første United-signering.

21.05.19 11:12

Manchester United og Swansea skal være enige om en overgang for vingen Daniel James, hevder Daily Mail. United har i en lengre periode blitt koblet med den 21 år gamle vingen.

Avisen skriver at overgangssummen skal ligge på 15 millioner pund (rundt 170 millioner norske kroner), og skulle overgangen bli et faktum vil han bli Ole Gunnar Solskjærs aller første signering som Manchester United-trener.

Videre hevdes det at Everton og Newcastle alle har vært interesserte, men at det er United som har trukket det lengste strået. De skal ha vært villige til å tilby mer i lønn, og samt mer i overgangssum for James.

Les mer: Tirsdagens Premier League-rykter

Det er ventet at 21-åringen, først og fremst, vil bli benyttet ute på høyrekanten, men at han er komfortabel med å spille ute til venstre, så vel som i en mer sentral rolle, dersom det skulle være ønskelig.

Denne sesongen har han spilt 38 ganger for Graham Potters Swansea, der han fant veien til nettmaskene fem ganger, og stod for målgivende pasning ti ganger i løpet av 2018/2019-sesongen.

Potter har, som kjent, nylig forlatt Swansea, og tatt over Premier League-klubben Brighton, som også har blitt koblet med en overgang for James.

James imponerte også stort i FA-cupens kvartfinale der Swansea var nære ved å sjokkere Manchester City. «Svanene» ledet 2-0, før City snudde oppgjøret og vant 3-2. Som kjent gikk Pep Guardiolas mannskap hele veien, og vant turneringen.

Les også: Hvor god kontroll har du på norsk og internasjonal fotball? Test deg selv med Nettavisens fotballquiz! (+)

James' imponerende sesong har også gjort at tidligere United-stjerne, og Wales-trener Ryan Giggs har gitt ham debuten på det walisiske landslaget. Han har så langt fått to kamper, og scoret mot Slovakia.

James skal ha vært fryktelige nære en overgang til Leeds i januarvinduet, men har det siste halvåret tiltrukket seg interesse fra flere av de største lagene i den øverste divisjonen i England.

Det har tidligere også blitt hevdet at Leeds håpet at et potensielt opprykk til Premier League kunne blåse nytt liv i en potensiell overgang for James. Som kjent, så røk Marcelo Bielsa og hans mannskap mot Frank Lampards Derby.

For James og Swansea gikk ikke sesongen helt som forventet. Det walisiske laget endte til slutt på 10. plass denne sesongen den nest øverste divisjonen av engelsk fotball.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.