Gå til sidens hovedinnhold

Daily Mail: Kane med motivasjonstale i pausen mot Ajax

Den skadde Spurs-stjernen skal ha gitt lagkameratene klar beskjed før annenomgangen i semifinaleoppgjøret mot Ajax.

Tottenham-fansen kan forberede seg på Champions League-finale 1. juni på bekostning av Ajax, men finaleplassen satt fryktelig langt inne for London-klubben.

Etter å ha tapt det første oppgjøret 0-1 hjemme, ledet Ajax 2-0 i Amsterdam da lagene gikk til pause.

NA+: Champions League-finalen kan bli en svindyr affære: Disse grepene kan gjøre turen rimeligere

Spurs fikk det ikke til å fungere i den første omgangen på Johan Cruyff ArenA, men snudde kampen til 3-2 etter en ellevill annenomgang som ble avsluttet med at Lucas Moura satte inn vinnerscoringen for Spurs.

Det hele ble bivånet av en skadd Harry Kane på tribunen. Spissen er ute med en skade i ankelen, men skal ha spilt en forholdsvis stor rolle i snuoperasjonen likevel.

Daily Mail skriver nemlig fredag at spissen skal ha gitt klar beskjed til sine lagkameratene i pausen.

- Harry var veldig lidenskapelig der inne. Han spurte dem (spillerne) om det er slik de vil bli husket etter alt de har vært igjennom denne sesongen, sier en kilde til avisen.

- Han var rasende

Om rapportene stemmer, skal Kanes tale virkelig ha fungert for Tottenham. Lucas Moura scoret hattrick etter hvilen og sørget for at Tottenham nå er klare for CL-finale mot Liverpool i Madrid.

Høyreback Kieran Trippier bekrefter at Kane var innom i garderoben til pause.

- Han kom inn i pausen og var rasende på oss, for vi vet alle at vi kan bedre, sier Trippier ifølge avisen.

Mens Kane skal ha tatt på seg rollen som den rasende i pausen, skal manager Mauricio Pochettino ha valgt en roligere tilnærming. Argentineren ba spillerne hente inspirasjon fra Liverpools comeback mot Barcelona kvelden i forkant, og understreket viktigheten av å score det neste målet etter at Matthijs de Ligt og Hakim Ziyech hadde sendt Ajax opp i 2-0-ledelse før pause.

1. juni venter finalen mot Liverpool, og Harry Kane kan komme til å rekke kampen. Spissen har ikke spilt siden den første kvartfinalekampen mot Manchester City, men ble observert sprintende inn på gressmatten i Amsterdam etter at sluttsignalet gikk onsdag.

Kane er forventet å starte løpetrening på treningsfeltet neste uke, mens også Harry Winks er forventet å bli klar til finalen etter å ha gjennomgått en operasjon i lysken.

Les også

TV-bildene avslører Harry Kane - kan gi Liverpool en ekstra bekymring

Hattrick

Harry Kane har vært et tydelig savn for Tottenham den siste tiden. Spurs hadde ikke scoret et eneste mål på fem kamper før onsdagens semifinale i Champions League mot Ajax.

Det så også lenge ut til å gå mot et ny tung kveld for Tottenham i Amsterdam, men Lucas Moura ville det annerledes da han scoret tre mål i andreomgangen og sørget for at Spurs vant 3-2.

Likevel er det nok liten tvil om at Tottenham-fansen håper å få deres storscorer tilbake på banen til Champions League-finalen 1. juni.

Det har blitt spekulert i at sesongen allerede er over for Kane etter at han skadet leddbåndet i ankelen mot Manchester City tidligere i vår, men nå tyder mye på at den engelske landslagsspissen kan rekke finalen mot Liverpool.

Reklame

Meningsmålinger: - I enkelte tilfeller er det ren manipulering

Kommentarer til denne saken