*Nettavisen* Sport.

Dalglish: - Babel blir i Liverpool

Foto: Javier Soriano (AFP)

Men skotten er taus om de andre transferspekulasjonene.

Ryan Babel har i lengre tid blitt linket bort fra Liverpool, og det var ventet at nederlenderen ville forsvinne fra klubben i januars overgangsvindu.

Liverpool skal angivelig tidligere ha akseptert et bud fra tyske Hoffenheim for spilleren, samtidig som det også har blitt spekulert i om vingen kunne bli sendt tilbake til Ajax, som del av en avtale for spissen Luis Suarez, som de røde har jaktet i vinter.

- Han blir her
Enn så lenge har det imidlertid ikke skjedd noe mer i forhold til en overgang for Babel, og skal man tro Liverpool-manager Kenny Dalglish, kommer det heller ikke til å skje noe i dette overgangsvinduet. På en pressekonferanse mandag uttalte skotten følgende på spørsmål om Babels framtid:

- Han blir her, sier Dalglish ifølge Sky Sports.

Dermed kan det også være noe i det nederlandske medier melder mandag ettermiddag, at Liverpool og Ajax ikke har kommet til enighet om en pris for Luis Suarez.

Det har blitt rapportert at nederlenderne ønsker seg rundt 200 millioner kroner for å gi slipp på uruguayaneren. Et krav Liverpool skal være motvillige til å møte.

Klubbens fotballdirektør, Damian Comolli, skal ha vært i Amsterdam mandag for å forhandle fram en avtale, men siste nytt i saken, skal man tro media, er at partene ikke har funnet noen løsning.

Vil by på Adam
Da ser det lysere ut med tanke på en overgang for Charlie Adam. Blackpool-stjernen skal også stå høyt på ønskelisten til Liverpools skotske sjef.

Merseyside-klubben skal allerede ha fått avvist et bud på rundt 40 millioner kroner for midtbanemannen, men skal være forberedt på å komme med et forbedret tilbud.

Det er ventet at Blackpool vil kreve rundt 100 millioner kroner for Adam.

- Vi har sagt at vi vil gjeninnføre «The Liverpool-way» i denne klubben, og det vil blant annet si at vi skal vise respekt for andre klubber, og deres spillere, forteller Dalglish.

- Det viktigste for oss er de spillerne vi allerede har her, og ikke de som spiller i andre klubber, fortsetter han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag