RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dalglish håper på flere Liverpool-kjøp

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Og Liverpool-sjefen avslører at Gerrard trolig rekker serieåpningen.

Liverpool-manager Kenny Dalglish og hans menn er for tiden i Kina, der de forbereder seg til den kommende Premier League-sesongen.

Rødtrøyene har nylig signert Charlie Adam fra Blackpool, og linkes stadig til flere kjøp.

Dalglish håper å fortsette shoppingen før sesongen sparker i gang.

Vil kjøpe flere
- Vi er fornøyde med handlingen vi har gjort så langt, og forhåpentligvis vil vi kjøpe flere innen overgangsvinduet stenger. Jeg vil ikke si noen navn, for det er respektløst, forteller Dalglish ifølge Daily Mirror.

- Siden vi regner med å hente noen spillere til klubben, betyr det at vi også regner med at vi må kvitte oss med noen, sier han.

Stewart Downing er et hett navn på Anfield, og Aston Villa-spilleren skal ha bestemt seg for at det er Liverpool han vil spille for.

Gerrard rekker seriestarten
På en pressekonferanse mandag, kunne Dalglish berolige de som frykter at skadede Steven Gerrard ikke rekker serieåpningen.

- Steven er skadet for øyeblikket, og det er derfor han ikke er i Kina sammen med oss. Jeg vet at folk er skuffet over at han ikke er her, men skuffelsen hadde blitt større om han ikke hadde vært tilgjengelig i den første seriekampen, sier Dalglish på pressekonferansen.

- Han har hatt en fantastisk rehabilitering siden operasjonen mot slutten av forrige sesong, men litt gjenstår før han er tilbake for fullt. Han kommer til å være klar til den første kampen mot Sunderland, forsikrer Liverpool-sjefen.

Han kunne også fortelle at keeper Pepe Reina rekker serieåpningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere