Onsdag gikk det rykter i den engelske pressen om at Liverpools Andy Carroll var på vei tilbake til Newcastle.

Spissen kostet Liverpool 35 millioner pund da han ble hentet fra Tyneside-klubben i fjor, men har slitt med å levere varene foran mål.

LES OGSÅ: Gerrard ble helten

- Er bekymret
Men med Luis Suarez nå utestengt for Patrice Evra-episoden er det muligheter for den hodesterke mannen å få en lengre periode med førstelagsfotball.

Etter onsdagens 1-0-seier borte mot Manchester City i ligacupen gikk manager Kenny Dalglish hardt ut mot noen av journalistene på balløya.

Skotten sier han har sett seg lei på fiktive historier i avisene og at det som har blitt skrevet om Carroll bare er oppspinn og tullball.

- Jeg blir bekymret på vegne av de folkene som driver og finner på slike ting. Det finnes overhodet ikke grunnlag for å skrive noe slik, sier manageren ifølge Sky Sports.

- Jeg behøver ikke å svare for noe som står i avisen. Jeg har forsvart - og vil alltid forsvare - spillerne mine, sier skotten videre.

- Ikke alvorlig
Carroll har kun scoret fire ganger denne sesongen, for et lag som også har slitt med å finne nettmaskene, og avisene har derfor hevdet at Liverpool vil selge Carroll og hente en ny spiss.

Newcastle, som altså har blitt linket med den storvokste spissen, har på sin side også vært ute og nektet for at det er sannhet i disse historiene.

Liverpool-sjefen kunne for øvrig også bekrefte at midtbanemann Jay Spearing pådro seg en skade i låret under onsdagens møte med City.

- Det er snakk om en hamstringskade, men det er ikke så alvorlig. Det ble bare litt stramt for ham, sier manageren.

- Jeg tror ikke han har forstrukket noe, men vi må vente til han er tilbake på Melwood med å gjøre videre vurderinger, sier Dalglish.