RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dalglish kan bli permanent løsning

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Sportsdirektøren åpner for å gi skotten langtidskontrakt.

I går skrev Nettavisen en liste over kandidater til jobben som Liverpool-manager neste sesong. Kenny Dalglish var i utgangspunktet kun tiltenkt en vikarrolle, men nå åpner klubben for å beholde skotten, melder Sky Sports News. Liverpools sportsdirektør Damien Comolli bekrefter.

– Vi vil vurdere flere kandidater grundig, men vi vil samtidig snakke med Kenny og se hvor det fører oss, sier han til Sky Sports News.

Vil ha offensiv manager
Merseyside-klubben vurderer hovedsakelig fem andre navn som ny manager neste sesong. Owen Coyle, André Villas-Boas, Didier Deschamps, Sven Göran Eriksson og Frank Rijkaard er de fem heteste kandidatene.

Liverpool skal ha satt tre hovedkrav en ny manager må oppfylle.

– Stor kompetanse, kjennskap til klubben og en offensiv spillestil – disse tingene er viktige for klubben, sier Comolli som legger til at Dalglish oppfyller alle disse kravene.

Mulige spillerkjøp
Dalglish startet sin andre periode som Liverpool-manager med å hente inn tidligere Chelsea-assistent Steve Clarke som ny hovedtrener. Nå kan det også bli spillerkjøp i januar.

– Vi har jobbet med å hente noen nye spillere sammen med Hodgson og eierne, og jeg må oppdatere Kenny på hvem vi har jobbet med. Men jeg vet ikke om det blir stor aktivitet fordi markedet er veldig komplisert og vi må være forsiktige med tanke på hvem vi skal hente, sier Comolli.

Sportsdirektøren er helt klar på at det er Dalglish som har det siste ordet når det gjelder spillerkjøp.

– Dersom Kenny ikke er fornøyd med en spiller og synes at spilleren ikke vil gjøre laget bedre, eller om timingen er feil, er det selvsagt opp til manageren å avgjøre om vi skal hente ham eller ikke, sier Comolli.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere