Gå til sidens hovedinnhold

Dalglish om Gerrard: - Jeg har ikke utdannelse nok

Steven Gerrard målbandt manager Kenny Dalglish med sitt hat trick mot Everton.

Etter tre strake tap i Premier League smakte 3-0-seieren over byrival Everton godt for Liverpool.

Ubeskrivelig godt.

Og når det er selveste Steven Gerrard – Captain Fantastic – som ordner seieren med et hat trick, kunne kvelden nesten ikke vært bedre for Liverpool-fansen.

Manager Kenny Dalglish klarte ikke helt å

Begrenset ordforråd
- Jeg er ikke utdannet nok til å kunne si noe mer enn det andre har sagt om Steven, sier manager Kenny Dalglish, og peker på at han sluttet på skolen da han var 15 år.

- Han har vært fantastisk for denne klubben. Mitt ordforråd er ikke godt nok til at jeg på noen måte kan rose Steven Gerrards fortreffelighet og yte ham rettferdighet, sier Dalglish.

- Men tre mål var en fantastisk belønning for ham.

Til tross for det panegyriske skrytet av kapteinen, er Dalglish likevel nøye med å påpeke en ting.

- Det viktigste for oss, og Steven vil si det samme, er at vi fikk tre poeng. Vi gjorde en fantastisk prestasjon, og måtte kjempe hardt mot et Everton-lag som har vært i god form, sier Liverpool-manageren ifølge Liverpool Echo.

Mye stod på spill for Liverpool tirsdag kveld. Ikke bare var det et lokaloppgjør mot lillebror i byen, men med seier mot Liverpool ville lillebror Everton faktisk gått forbi byrivalen på tabellen.

- Har ikke skjedd så ofte
Nå fikk i stedet Liverpool en viss kontakt med lagene høyere opp på tabellen. Likevel er det ti poeng opp ti Arsenal på fjerdeplass, plassen som gir Champions League-spill.

- Det er alltid godt når man spiller godt og vinner. Det er enda bedre når du er elendig og vinner, men det har ikke skjedd så ofte med oss denne sesongen, sier Dalglish.

Til helgen tar Liverpool imot Stoke på hjemmebane i kvartfinalen av FA-cupen.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot