RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dalglish vil forsterke

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Har hatt samtaler med eierne om nye spillere.

Overgangsvinduet nærmer seg slutten for denne gang, og Liverpool har ennå ikke foretatt seg stort. Hver dag skrives det rykter, og nye navn linkes til Liverpool. Nå vil Kenny Dalglish gjøre alvor av ryktene.

Forsvarlig handling
- Jeg har hatt en god samtale med eierne. Vi har diskutert mange ting, blant annet overganger. Vi har fått tillatelse til å lete etter forsterkninger, og hente de til klubben, sier Dalglish til Sky Sports.

Liverpool-manageren vil imidlertid ikke hoppe på den første og beste spilleren, og mener det tar tid å finne de rette typene.

- Jeg har alltid benyttet overgangsvinduene på er forsvarlig måte. Det akter jeg og fortsette med. Jeg håndterer klubbens penger som om de var mine egne, sier 59-åringen videre.

Vil ikke ut med navn
En spiller som stadig nevnes i forbindelse med en Liverpool-overgang er Ajax-angriper, Luis Suarez. Dalglish vil ikke kommentere om uruguayaneren er aktuell for klubben.

- Vi kommer ikke til å gå ut med noe navn eller overgangssum. Vi vil ikke mislede fansen, men vi har et stort ansvar med å fortsette klubbens policy når det gjelder overganger. Det håndterer vi privat, sier Dalglish.

Skotten har ikke hatt noen drømmestart på sin andre periode som Liverpool-manager, og står med en uavgjort og to tap etter sine tre første kamper i managerstolen.

Lørdag venter Wolverhampton på Molineaux Stadium, og en ny mulighet til å plukke tre etterlengtede poeng for Merseyside-klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere