*Nettavisen* Sport.

Dalglish vil forsterke

Foto: Pa Photos/Scanpix

Har hatt samtaler med eierne om nye spillere.

20.01.11 15:10

Overgangsvinduet nærmer seg slutten for denne gang, og Liverpool har ennå ikke foretatt seg stort. Hver dag skrives det rykter, og nye navn linkes til Liverpool. Nå vil Kenny Dalglish gjøre alvor av ryktene.

Forsvarlig handling
- Jeg har hatt en god samtale med eierne. Vi har diskutert mange ting, blant annet overganger. Vi har fått tillatelse til å lete etter forsterkninger, og hente de til klubben, sier Dalglish til Sky Sports.

Liverpool-manageren vil imidlertid ikke hoppe på den første og beste spilleren, og mener det tar tid å finne de rette typene.

- Jeg har alltid benyttet overgangsvinduene på er forsvarlig måte. Det akter jeg og fortsette med. Jeg håndterer klubbens penger som om de var mine egne, sier 59-åringen videre.

Vil ikke ut med navn
En spiller som stadig nevnes i forbindelse med en Liverpool-overgang er Ajax-angriper, Luis Suarez. Dalglish vil ikke kommentere om uruguayaneren er aktuell for klubben.

- Vi kommer ikke til å gå ut med noe navn eller overgangssum. Vi vil ikke mislede fansen, men vi har et stort ansvar med å fortsette klubbens policy når det gjelder overganger. Det håndterer vi privat, sier Dalglish.

Skotten har ikke hatt noen drømmestart på sin andre periode som Liverpool-manager, og står med en uavgjort og to tap etter sine tre første kamper i managerstolen.

Lørdag venter Wolverhampton på Molineaux Stadium, og en ny mulighet til å plukke tre etterlengtede poeng for Merseyside-klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag